Spor
  • 9.6.2010 00:00

KARDEMİR KARABÜKSPOR'DA İÇ TRANSFER

Metin Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, iç transfer görüşmelerinin devam ettiğini, bugün Elmas ile anlaşmalarının yanı sıra Aydın Arslan ile karşılıklı sözleşmenin fesih edildiğini söyledi. Bank Asya 1. Lig'de rekorlar kırarak gerçekleştirilen başarıda büyük pay sahibi oyuncularıyla tek tek görüşerek, büyük çoğunluğuyla sözleşme yenilediklerini anlatan Yılmaz, iç ve dış transfer görüşmelerinin sürdürüldüğünü kaydetti. Ferdi Elmas da takımıyla anlaşmaktan onur ve gurur duyduğunu, Turkcell Süper Lig'de başarılı olacağına inandığını belirtti.

FATİH ÖZTÜRK İLE DE ANLAŞILDI...

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor'da, futbol şubesi sorumlusu ve basın sözcüsü Metin Yılmaz, iç transferde Fatih Öztürk ile sözleşme yenilediklerini bildirdi.
Metin Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, iç ve dış transfer görüşmelerinin devam ettiğini, geçen sezon Pursaklarspor'a kiralık verilen kalecileri Öztürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
Yılmaz, bu hafta içinde bir kaç transferin daha yapılacağını anlattı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 07:08

İLGİLİ HABERLER