Yaşam
  • 24.7.2004 03:07

KARISINI ÖLDÜREN ŞİZOFRENİ HASTASI SERBEST KALINCA BU KEZ KARISIYLA İLİŞKİSİ OLDUĞUNA İNANDIĞI KAPTANI VE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Kadıköy’de iki yıl önce boşanma davası açan karısı Perizade Arslanargun’u işlettiği börekçi dükkanında öldüren Feshi Arslanargun, akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldıktan 3 ay sonra 2 can daha aldı.

Serbest kalınca annesinin Kazasker’deki evine yerleşen Arslanargun, öldürdüğü eşi ile ilişkisinden şüphelendiği komşusu 44 yaşındaki emekli kaptan Mustafa Can Görk’ü izlemeye başladı. Emekli kaptan Görk, dün öğle saatlerinde 11 yaşındaki kızı C. ve 26 yaşındaki sevgilisi İlknur Günay ile dışarı çıktı. Görk ve kızı otomobile binerken sevgilisi elindeki çöpü atmaya gitti. Garajın önünde bekleyen Arslanargun, belindeki tabancayı çekip önce Mustafa Can Görk’e 5 el ateş etti, sonra da kendisine müdahale eden İlknur Günay’ı iki kurşunla vurdu. Yüzüne isabet eden kurşunla yere düşen genç kadını tekmeleyen Arslanargun, yaya olarak olay yerinden kaçtı. Emekli kaptan Görk otomobilin içinde, İlknur Günay ise düştüğü kaldırımda hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumu’nca şizofreni teşhisi konan Arslanargun, Bakırköy Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmüştü. 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:37

İLGİLİ HABERLER