Spor
  • 5.10.2008 02:44

KARTAL UÇMAYA HAZIRLANIYOR...

Beşiktaş Asbaşkanı Erdoğan, "Ertuğrul Sağlam artık gitmesini bilmeli. Takımın başına da Lucescu gelmeli. En doğru isim o olur. Bu Beşiktaş'ı uçurur. Tabiri caizse, ligde döktürür. Umarım ikna edebiliriz" diye konuştu.
UEFA'daki Metalist yenilgisi sonrası istifası istenen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dün de takımının başında idmana çıkarken asbaşkan Levent Erdoğan, genç hocaya istifası için bir kez daha çağrıda bulundu.
Sağlam'ın, tazminatını düşünmeden istifa etmesi gerektiğini belirten Erdoğan, "Zararın neresinden dönersek kardır misali, acilen takımın başına Türkiye'yi iyi tanıyan ve bizi şampiyonluğa taşıyacak bir hoca getirmeliyiz. Yanlışa ve hatalara göz yummamalıyız" dedi.
ADAM GİBİ ADAMDIR
Lucescu'nun kendileri için biçilmiş kaftan olduğunu belirten Erdoğan, "İhtiyacımız olan isim Lucescu'dur. Ben hemen onun gelmesini isterim. Türkiye'yi tanımayan yabancı bir hoca getirmek hata olur. Aragones'in durumu ortada. Lucescu, Türkiye'yi tanıyan, bilen ve adam gibi adamdır. Sıradan bir takımı bile Türkiye'de şampiyon yapar. Bu Beşiktaş'ı ise uçurur. Tabiri caizse, ligde döktürür. Umarım ikna edilir ve Beşiktaş ona teslim edilir" diye konuştu.
Rüştü kaçıyor Gökhan yetersiz Kalecimiz Rüştü çok ayıp ediyor. Her önemli maç öncesi bir sakatlık bahanesiyle kaçıyor. Zora gelince mesuliyet almıyor. Yaptığı hiç etik değil.
Gökhan Zan'ın hala ne işi var Beşiktaş'ta anlamıyorum. Başkan Demirören'in bu yılki en büyük hatası onu transferin son günlerinde yeniden takımda tutmasıydı. Adam ne güzel gitti gidiyordu. Onun Beşiktaş'ta oynayacak kapasitesi yok. Zaten çoğu zaman da sakat.
Ertuğrul Sağlam gibi Sinan Engin de Beşiktaş'ın yükünü kaldıramadı. Biraz dinlenmeli, tatil yapıp toparlanmalı. Ne yazık ki görevini yapamadı, götüremedi.
Taraftarımız ne derse haklıdır. Çünkü onları çok üzdük. Son yıllardaki başarısızlıklarla Beşiktaş, 2. sınıf takım durumuna düştü. Bunda yönetimin de hatası varsa biz de gereğini yapmalıyız.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:44

İLGİLİ HABERLER