Spor
  • 20.4.2012 00:00

Kartal'da yeni dönem

Galatasaray maçı öncesi defans organizasyonları üzerinde duran genç teknik adamın istediklerini yapamayan futbolcularını bir kez daha uyardığı bildirildi.

Defansta yaşanan bu sıkıntı yüzünden Tayfur Havutçu'nun Trabzon'da Sivok'u yedek kulübesine çekip, İbrahim Toraman-Egemen ikilisini defansta oynatması bekleniyor.

Oyuncular görüşme odasına
Trabzonspor maçı hazırlıkları sürerken, Beşiktaş yönetiminin transferler ve takımın yeni hali için masaya mayıs ayı içinde oturması bekleniyor.

Beşiktaş yönetiminin ilk önce Tayfur Havutçu ile görüşerek kadroyu 24 kişiye düşürüp, maliyeti azaltmak istediği öğrenildi.

En fazla 24 kişilik bir kadro oluşması konusunda teknik heyetle görüşecek yöneticiler, sakatlık ve cezalıların üst üste geldiği durumlarda ise altyapıdan yararlanılmasını istiyor.

Yeni yapılacak transfer sözleşmelerinde ise garanti para konusu tamamen kaldırılıyor. Yerli ve yabancı oyunculara ödemelerin bir kısmı garanti, diğerleri de maç başı olacak şekilde sözleşmeler hazırlanacak. Bu teklifi kabul etmeyen isimlerle ikinci bir görüşme yapılmayacak.

Bundan sonra yapılacak transferlerde ise yüksek maliyetlerden kaçınmak isteyen Siyah-Beyazlı yönetimin ürün satışını arttırmak için de planlarının olduğu belirtiliyor.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:40

İLGİLİ HABERLER