Asayiş
  • 15.1.2024 23:59

Kayınpeder damat kavgasında kayınpeder öldü, damat gözaltında

Konya’da kayınpeder ile damat arasında çıkan silahlı kavgada kayınpeder hayatını kaybederken, damadın akrabası yaralandı. Olayla ilgili damat ve başka bir şüpheli daha gözaltına alındı.

Olay, saat 17.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak’taki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tek katlı kerpiç evde yaşayan Rıza Renkliışık ile kızıyla ayrılık aşamasında olan damadı Gürkan G. ve orada bulunanlar arasında kavga çıktı. Kavgada Rıza Renkliışık ve damat Gürkan G.’nin akrabası İbrahim G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı İbrahim G. yakınları tarafından hastaneye götürülürken, Rıza Renkliışık olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Renkliışık, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özel hastaneye kaldırılan İbrahim G. ise, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. İbrahim G.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Silahlı kavga: Kayınpeder öldü, damadı ağır yaralı - Gaziantep Son Dakika  Haberleri - Gaziantep Doğuş Gazetesi - Gazete27 Gazetesi

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından damat Gürkan G. ile Sadık A.’nın polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan Gürkan G.’nin ilk ifadesinde, dini nikahlı eşi ile konuşmak için kayınpederinin evine gittiğini, burada görüşme sırasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle olayın yaşandığını söylediği öğrenildi.

Silahlı kavgada kayınpeder öldü, damadı ağır yaralandı - Ordu Olay Gazetesi

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 15.1.2024 23:34

İLGİLİ HABERLER