Spor
  • 2.9.2013 15:45

Kazım ayrılıyor...

NTVSpor'da canlı yayına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulunan Ergün, Bruma transferiyle ilgili olarak, "Bruma'da sona gelindi. Bugün tamamlanması ümit ediliyor. Halka açık bir şirket olduğumuz için borsaya bildirim yapmadan detay açıklamam bizi suçlu durumuna düşürür. Taraftarımız rahat olsun" dedi.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili de açıklamalarda bulunan Ergün, "Kazım Kazım Bursaspor'a gidiyor ama benim bildiğim kadarıyla bir takas şeklinde değil. Serdar Aziz konusunda ise İstanbul dışında olduğum için benim bir bilgim yok. Gelişmeleri an be an takip edemiyorum ama bildiğim kadarıyla böyle bir durum yok" şeklinde konuştu.

Futbolcuları Albert Riera'nın transferi için görüşmelerin sürdüğünü anlatan sarı-kırmızılı yönetici, İspanyol oyuncunun takımdan ayrılması konusunda henüz bir sonuca ulaşamadıklarını ifade etti.

Şükrü Ergün, Bruma haricinde bir transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğiyle ilgili soruya da "Yok deyelim de daha sonrası için zor durumda kalmayalım. Şu an Bruma konusundaki gelişmeleri bekleyelim" diye cevap verdi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:20

İLGİLİ HABERLER