Medya
  • 30.6.2023 22:08

Kılıçdaroğlu gitmeden Portakal gitti

Kılıçdaroğlu'na seçim kazandırmak için ekrana dönen Fatih Portakal bir kez daha hezimete uğramıştı. yaşadığı derin hayal kırıklığının müsebbi olarak gördüğü Kılıçdaroğlu'nu koltuğundan indirmek için günlerdir yayın yapıyordu.
Bu çabası da yenilgiyle bitti.
Önce Erdoğan'ı sonra Kılıçdaroğlu'na kaybeden Fatih Portakal kendi koltuğunu kaybetti. Portakal kanala veda etti.

CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, bir süredir ana haber bültenini sunduğu Sözcü TV'ye veda etti. Portakal, yaptığı açıklamada, "Özleyeceğim bu insanları" ifadelerini kullandı. Portakal, son dönemde kendisine yöneltilen istifa çağrılarına kulak tıkayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle hedef alıyordu.

"Sonrasında sizlerle olur muyum bilmiyorum"

Yeni dönemde kanalda olup olmayacağını bilmediğini belirten Portakal, "He sonrasında sizlerle olur muyum olmaz mıyım onu zaman gösterir, bilemiyorum. Ama ben haber sunmaktan keyif alıyorum. Zaman zaman insanları kızdırıyorum, benim yüzümden kırılabiliyorlar. Kötü niyetle yapmıyorum. Yanlış anlaşılmalar da oluyor ama en azından beni tanıyan biliyor. Vicdanen rahatım." diye konuştu.

Sözlerinin devamında dilinin kemiği olmadığını belirten Portakal, "Kimseyi üzmek, kırmak için, kimseyi yerden yere vurmak için bir çaba içerisinde olmuyorum." dedi.

Fatih Portakal böyle vedalaştı! "Çalışma sürem bitti"

Konu ile ilgili açıklama yapmayan Portakal ekibiyle video paylaştı. Portakal'ın videoya düştüğü not ise dikkat çekti.

Ünlü spiker, "Bu çekirdek ekiple harika bir 3 ay geçirdim. İlk defa birbirimizi tanıdık ama epey alıştık. Kişilikleri, profesyonellikleri ve dostluklari için çok teşekkür ediyorum. 90 gün içinde bir başarı ortaya koyduysak bunun sebebi ekip ruhuna sahip olmak. Her birinize çok teşekkür ediyorum sağolunuz, varolunuz. Özleyeceğim bu insanlari." ifadelerini kullandı.

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 30.6.2023 22:17

İLGİLİ HABERLER