Gündem
  • 8.6.2023 14:57

Kılıçdaroğlu güldürdü.. Bir daha asla Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım

Fatih Altaylı'dan kulis bilgisi: 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun son Cumhurbaşkanı adaylığı'
Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin sonucunu sık sık ele alan Gazeteci Fatih Altaylı, bu kez edindiği bir kulis bilgisine yer verdi. Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti içerisinde güvendiği birkaç isimle yaptığı görüşmede, "Bir daha Cumhurbaşkanlığı dahil, herhangi bir pozisyona aday olmayacağım" ifadelerini kullandığını belirtti.

Son olarak bir kulis bilgisi de Gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi.

Kendi sitesinde seçimin ardından CHP yönetimindeki gelişmelere edindiği bilgileri ele alan Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun akıbetine de değindi.

"Bir daha seçimde yeniden aday olma planınız var mı?"

Altaylı, ikinci turun gecesi ya da ertesi günü Kemal Kılıçdaroğlu’nun odasına gelen çok güvendiği isimlerden birinin şu soruyu yönelttiğini belirtti:

“Sayın Genel Başkan, çok iyi performans gösterdiğiniz ve toplumsal kabulünüzü en üst düzeye çıkardığınız bir seçim süreci yaşadık. Başladığınız yerden çok daha yüksek bir noktada seçimi tamamladınız ama yetmedi. Bundan sonrası için ne planlıyorsunuz? Bir daha seçimde yeniden aday olma planınız var mı, nasıl bir yol haritası çizmeliyiz?”

"Herhangi bir pozisyona aday olmayacağım"

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu soruya ise şöyle yanıt verdiğini aktardı:

“Bu benim ilk ve son Cumhurbaşkanlığı adaylığımdı. Bir daha Cumhurbaşkanlığı dahil, herhangi bir pozisyona aday olmayacağım. Ne zaman yapılırsa yapılsın bir dahaki seçimde aday ben değilim. Böyle bir niyetim de arzum da yok”

Güncellenme Tarihi : 8.6.2023 15:03

İLGİLİ HABERLER