Gündem
  • 29.5.2013 18:58

Kılıçdaroğlu puşi taktı

İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve 61 CHP’li belediyenin 500 projesinin sergilendiği fuarda, renkli standı ve projeleri ile katılan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Buca’da yetişen organik kiraz ikram ederken, Buca’ya has olan puşiyi boynuna taktı.

İzmir ve Ege’den 23 belediye ve 152 projenin yer aldığı fuarda dört projesiyle yeralan Buca Belediyesi’nin açtığı stant vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

PUŞİ TAKTI, KİRAZ YEDİ

Katılanlara binlerce anahtarlık, organik zeytinyağı,ajanda, dergi, puşi, kiraz, Atatürk’ün resimlerinin yer aldığı CD, tişört ve çeşitli bir çok armağan verdi, projeleri ise Başkan Ercan Tatı kendisi tanıttı.

Buca’nın organik ürünlerini ve ilk kez hayata geçirdikleri projeleri Kılıçdaroğlu’na anlatan Tatı, CHP Genel Başkanına kiraz ikram etti. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Kelmal Kılıçdaroğlu’nun boynuna kendi elleri ile puşi astı.

Başkan Tatı, Kemal Kılıçdaroğlu’na dünya da bir ilk olan Srebrenitsa Soykırım Anıtı ve Türkiye’de bir ilk olan 3 Fidan anıtlarının Buca’da kendi döneminde yer aldığını anlatan kitapçıklarını da takdim etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:55

İLGİLİ HABERLER