Gündem
  • 17.1.2019 12:14

Kılıçdaroğlu tazminat ödemesini yaptı

Attığı iftiralar yüzünden yüksek miktarda tazminatlara mahkum edilen Kılıçdaroğlu, milletvekillerinden topladığı paraları icra dairesine yatırdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'na para transferi yaptığı iftirasını atmıştı.

Kılıçdaroğlu, İstanbul'da 2 ayrı tazminat davasında ödemeye mahkum edildiği tazminata karşılık 460 bin 435 lira teminat bedelini daha İstanbul 3. İcra Dairesi'ne yatırdı.

TOPLAM 1 MİLYON 369 BİN LİRA OLDU

Daha önce yatırdığı 3 ayrı davanın bedeli ile birlikte Kılıçdaroğlu'nun teminat olarak icraya yatırdığı tutar, toplam 1 milyon 369 bin 788 liraya ulaştı.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesinin 5 ayrı tazminat davasına ilişkin hükümleri onaması halinde, Kılıçdaroğlu'nun yatırdığı teminat bedelleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına ödenecek.

CHP'Lİ VEKİLLER ÖDÜYOR

Kılıçdaroğlu'nun tazminatları ödemekte zorlanması sonrası CHP'li vekillerin maaşından 3 ayda bir 5 bin lira kesinti yapılması kararlaştırılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 17.1.2019 12:26

İLGİLİ HABERLER