Gündem
  • 26.4.2022 00:52

Kılıçdaroğlu'nun elektrik şovu duvara tosladı..

Bakan Dönmez belgeleriyle paylaştı! Kılıçdaroğlu'nun elektrik şovu duvara tosladı..

Son dakika açıklamalarında bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik çok önemli paylaşımlar geldi. Kılıçdaroğlu'nun gittiği evde elektriklerin tüketiminin sadece CHP Genel Başkanı'nın ziyaret ettiği esnada kesildiği ortaya çıktı. Üstelik Kılıçdaroğlu gider gitmez tüketim devam etmiş. İşte Dönmez'in Kılıçdaroğlu'nun elektrik provokasyonunu yerle bir ettiği o paylaşım...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 23 Nisan Cumartesi günü Keçiören'de ziyaret ettiği ve borcundan dolayı elektrik enerjisinin 4 aydır kesik olduğunu iddia ettiği abone hakkında açıklamada bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı; akıllı sayaçların elektrik tüketim ve kesinti bilgilerini hafızasında muhafaza ettiğini, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret saatlerini de kapsayan saat: 18:18 ile 21:31 arasında enerji kullanımının olmadığı, saat: 21:31'den itibaren enerji kullanımına devam edildiği anlaşıldığını açıkladı.

DÖNMEZ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA: İSPAT İSTEMİŞTİNIZ, İŞTE İSPATI
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de; sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından açıklamada bulundu ve "Sayın Kılıçdaroğlu; anlaşılan o ki elektrik sayaçlarının artık akıllı olduğu, abonenin tüketim miktarı ve kesinti bilgilerini tarih-saat olarak hafızasında saklamakta olduğunu bilmiyorsunuz. Zira bunları bilseydiniz o iddialarda bulunamazdınız. İspat istemiştiniz, işte ispatı" ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU, KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLEYECEK MİSİNİZ?"
Fatih Dönmez, şunları söyledi: "Söz konusu abonenin sayacından alınan verilere göre; abonenin enerjisi 4 aydır kesik değildir. Geçmiş tarihlerde günlük elektrik tüketimi mevcut olduğu gibi ziyaret ettiğiniz 23 Nisan Cumartesi günü de elektrik tüketimi mevcuttur."

Güncellenme Tarihi : 26.4.2022 01:11

İLGİLİ HABERLER