Gündem
  • 1.3.2021 15:13

Kılıçdaroğlu'nun kardeşi şok etti!.. Abim PKK ve FETÖ'nün elinde esir tutuluyor

Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Diyarbakır annelerini ziyaret etti! 'Ben de abimi HDP'den istiyorum'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır HDP il binası önünde terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerini ziyaret etti.

CHP (Cumhuriyet Halka Partisi) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır HDP il binası önünde terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerini ziyaret etti.



Kılıçdaroğlu elinde, "Bende ağabeyimi HDP'den istiyorum" yazılı fotoğrafı ile annelere destek oldu. Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş için yürüyen ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır anneleri için de Ankara'dan Diyarbakır'a yürümesini söyledi.Diyarbakır'da terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde oturma elemi başlatan Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti devam ediyor. Yaklaşık 1,5 yıldır çocuklarını terörün elinden kurtarmak amacıyla eylemlerini sürdüren annelere dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aylardır kulağını tıkadığı Diyarbakır annelerini, kardeşi Celal Kılıçdaroğlu ziyaret etti. Celal Kılıçdaroğlu, HDP İl Binası önünde ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu'nun serbest bırakılması için nöbete başlarken, annelere destek verdi.

Elinde, "Bende ağabeyimi HDP'den istiyorum" yazılı fotoğrafı ile çadıra gelen Celal Kılıçdaroğlu, "Kemal abimi PKK ve FETÖ eline geçirmiş. Diyarbakır annelerine hem destek olmaya hem de ağabeyimin bırakılması için geldim" dedi.

"İZİN ALAMADIĞI İÇİN GELEMİYOR"
Ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır annelerini ziyaret etmemesine tepki göstererek, şunları söyledi: "Buradaki CHP'nin il başkanı, ilçe başkanları gelmedi.Niçin gelmiyor? Selahattin Demirtaş için, Ankara'dan İstanbul'a yürüyeceğine, Ankara'dan Diyarbakır'a yürüsün. Buradaki anneleri hepiniz görüyorsunuz. Bu insanlar, anneler çocuklarını bekliyor.Artık annelerin yüzünü güldürelim. HDP başkanlarına buradan sesleniyorum, dağdaki masum çocukları serbest bırakın. Anneler sevinsin. Çocukları annelerine teslim edin.

Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Diyarbakır annelerini ziyaret etti! 'Ben de abimi HDP'den istiyorum'

Ağabeyim de, 'dostlarım' dediği HDP'ye bağlı kaldı. Bunlara bağlı kaldığı sürece, bu anneleri görmezden geldiler. Bu anneler ne para istiyor, ne pul istiyor, sadece evlat istiyor, evlat."

Güncellenme Tarihi : 1.3.2021 15:26

İLGİLİ HABERLER