Kilis'e 3 roket mermisi düştü

1 dk okuma
Kilis'e 3 roket mermisi düştü

Hızlı Özet

Suriye tarafından ateşlenen 3 roket mermisinin ikisi hudut karakolu yakınındaki boş alana, biri ise zeytin bahçesine isabet etti. Art arda düşen roket mermileri nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı.






Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde DAEŞ kontrolündeki Suriye'nin Cerablus kentinden art arda ateşlenen 3 adet roket mermisi Kilis'e düştü. Roketlerden ikisi Yüksektepe Hudut Karakolu yakınlarındaki boş alana diğeri ise İnanlı köyü ile Kilis arasındaki bir zeytin bahçesine isabet etti. Olayın ardından çok sayıda ambulans, polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edilirken, bölgede geniş güvenlik tedbirleri alındı.

Düşen roket mermisi nedeniyle zeytin ağaçlarının da tahrip olduğu bildirildi.



MEHMET ALİ DAĞ




Bu haber 370 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Irmak Ayşe Koparan öğretmenle ilgili flaş gelişme
Asayiş

Irmak Ayşe Koparan öğretmenle ilgili flaş gelişme

Ağrı'da 7 Haziran'da evinde iple asılmış vaziyette ölü bulunan genç öğretmenle ilgili başlayan soruşturmada tüm iddialar inceleniyor.

Habervitrini14555 Görüntüleme
Leyla Aydemir davası sil baştan! Acılı anne konuştu
Asayiş

Leyla Aydemir davası sil baştan! Acılı anne konuştu

Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin davada yeni duruşma görüldü. Acılı anne Şükran Aydemir “Bu acıyı bana kim yaşattıysa, iki dünyada da ondan şikayetçiyim. Kimin yaptığını bilmiyorum, bilsem kendi ellerimle hesap sorarım" diye seslendi.

Habervitrini12324 Görüntüleme
Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger görevden uzaklaştırıldı!
Asayiş

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger görevden uzaklaştırıldı!

İçişleri Bakanlığı, rüşvet alma suçundan 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Kırıkkale Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’in görevden uzaklaştırıldığını açıkladı. Söz konusu kararın mahkeme hükmü sonrası alındığı bildirildi.

Habervitrini11617 Görüntüleme
Vatan Bilgisayar'ın Sahibi Hasan Vatan Uyuşturucudan gözaltında
Asayiş
#istanbul#Güncel#Bilgisayar

Vatan Bilgisayar'ın Sahibi Hasan Vatan Uyuşturucudan gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen bir uyuşturucu ve fuhuş soruşturması doğrultusunda, aralarında iş insanı Hasan Vatan'ın da olduğu 22 şüpheli, sabah saatlerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Nezarete alınanlar arasında sanat ve cemiyet hayatından tanınmış simalar da bulunuyor.

Habervitrini14882 Görüntüleme