Spor
  • 27.10.2008 13:23

KİM GELİRSE GELSİN BİR ŞEY YAPAMAZDI!...

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Asbaşkanlardan Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu sözcülüğüyle taraftarlar arasında oluşan muhalif sesleri ve basının eleştirilerini yanıtlamak üzere bir basın toplantısı düzenliyor. Bu toplantıda Bursaspor maçını şeref tribününden izlemeyen ve Divan Kurulu'nda konuşma yapmayan başkan Aziz YıldırımToplantıya başlayan Ali Koç iletişim konusunda hata yaptıklarını ifade ederken kurumsallaşma yolunda bu konuda daha çok basına bilgi vereceklerini bildirdi.
"KİM GELSE BİR ŞEY YAPAMAZDI?"
Ali Koç şu ifadeleri kullandı: Bu konuya daha önce değindik. Şampiyon olduğumuz senelerde de hatalarımız oldu. Özeleştiri yapıyoruz her zaman. Yalnız bunları taraftar birinci ağzından duyamadığı için rahatsız oluyordu. Bunda F.Bahçe'nin kötü gidişatı da etkili oldu. İstikrarın bozulmaya çalışıldığı bir ortamdaydık. 2 hafta önce liderin bir haykli puan gerisindeyken 2 hafta sonra arayı kapadık, liderin 6 puan gerisine geldik. Kongrede bahsettiğim gibi ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördük. Olumlu gelişmeleri de kısa vadede değerlendirmek istemiyoruz. Kendi içimize kapalı bir iletişim sistemi uyguladık. Geçmiş dönemde konuştuğumuzda sonuçlar olumluydu. Gelenler gidenler hakkında çok odaklandığınızı görüyorum. Zira bizim kötü gidişte de teknik kadro ve futbolcu kadrosunda revizyon yolunda değildik. Teknik kadro futbolculardan sorumlu. Son 7 haftada futbolcularımız tanınmaz haldelerdi. Hangi hoca gelse birşey yapamazdı. Ama kenetlenmeye başladık. Biz duygularımız hala taşıyoruz hocamızla. Klasik bir yaklaşımımız var. Neşter operasyonlarının netice vermediğini daha önce gördük. İstikrara inandık. Şu aşamada gerek hoca gerek futbolcu için görüş bilemek için çok erken. Kaybedilen çok şey yoık. Eski günler geri gelecek. Tarihi başarısızlığın en yoğun olduğunda bile liderin sadece 6 puan gerisindeyiz. Fenerbahçe'de hem yönetim hem de kadro olarak istikrarı yakaladık. Verdiğimiz kararların arkasındayız. Gelinen noktada hiçbirşey toz pembe değil. Futbol takımımız eski günlerine döneceğinin sinyalini verdi"
MOSTUROĞLU: "BİZ SPOR KULÜBÜYÜZ"
Şekip Mosturoğlu ise spor kulübü olduklarına değinerek "Bir kulübün bir dönemlik sürecinde çok tasarruf yapılıyor. Burası spor kulübü. Birçok branışımız var. İdari konular, amatör şubeler... Çok tasarruf yapılıyor. Olumlu sonuçlananlar da olur. Amaç bundan dersler çıkarmaktır. Sadece olay futbol şubesindeki dönemsel başarısıozlık değildir. Burası bir spor kulübü. Sadece futbol takımı ile mücadele etmiyoruz" ifadesini kullandı.

lig tv

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:56

İLGİLİ HABERLER