Asayiş
  • 21.5.2024 16:01

Kız arkadaşını tokatlayan adamı öldürdü

Türkiye'nin kanını donduran olay Antalya'da meydana geldi. 19 yaşındaki Kadir Can İbicek, alacak verecek kavgasında kız arkadaşı Hatice Çiçek Çelik'e tokat atan Alper Aldemir'i (45) silahla katletti. Detaylar tüyler ürpertti…

Korkunç olay dün akşam Antalya Konyaaltı'nda yaşandı. İki çocuk babası Alper Aldemir, bir hafta önce bir gece evinde Kadir Can İbicek ile sevgilisi Hatice Çiçek Çelik'i misafir etti.

Türkiye bu olayı konuşuyor: Sevgilisine yaptığı hareketi görünce arkadaşını öldürdü!

Ardından İbicek ve sevgilisi Çelik'e 4 bin lira borç verdi. İlerleyen günlerde Kadir Can İbicek borcu ödemeyince Alper Aldemir, Hatice Çiçek Çelik'in cüzdanını alarak el koyup, "Borcunuzu ödeyin cüzdanınızı alın" dedi.

AKŞAM CÜZDANINI İSTEMEYE GELDİ
Kadir Can İbicek ve kız arkadaşı Hatice Çiçek Çelik cüzdanını almak için akşam vakti taksici arkadaşları ile eve geri geldi. Hatice Çiçek Çelik inerek apartmanın önüne geldi. Bu sırada apartmanın kapısının önüne çıkan Alper Aldemir, Hatice Çiçek Çelik'e tokat attı. Sevgilisinin çığlık atmasının ardından ticari takside bekleyen Kadir Can İbicek araçtan indi. Bu sırada Alper Aldemir'in elinde silah olduğunu gören Kadir Can İbicek yanında bulunan ruhsatsız 9 milimetre tabanca ile Alper Aldemir'i karnından vurdu. Kız arkadaşı ile birlikte geldikleri ticari taksi ile olay yerinden kaçtı.

Güncellenme Tarihi : 21.5.2024 16:04

İLGİLİ HABERLER