Yaşam
  • 12.1.2012 02:05

KIZ KIZI MERAK İÇİN VAHŞİCE ÖLDÜRDÜ

Komşularının 9 yaşındaki kızını önce boğup sonra da boğazını keserek öldüren 15 yaşındaki katilin itirafı polislerin bile kanını dondurdu.
Amerika'nın Jefferson City'de yaşanan korkunç olayda 9 yaşındaki Elizabeth Olten, göğsünden bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş halde bulunmuştu.
Titiz bir çalışma yürüten polisler 15 yaşındaki Alyssa Bustamante'yi cinayetten tutukladı.Tutuklanan 15 yaşındaki genç kız, mahkemeye verdiği ifadesinde cinayeti nasıl ve neden işlediğini ayrıntılarıyla anlattı.
Bir insanın nasıl öldüğünü ve insan öldüren birisinin duygusunu merak ettiğini belirten Alyssa Bustamante, "Onu önce boğdum.Sersemleyince göğsünden bıçakladım.Can çekişirken de boğazını kestim" dedi.
Katil kızın ifadesini duyan ölen kızın annesi baygınlık geçirdi.
13 yaşında intihara kalkıştığı öğrenilen katil kız hakkında birinci dereceden cinayetten dava açılırsa ömürboyu, ikinci dereceden cinayetten dava açılırsa 15 yıl hapis cezası verilecek.
HABERVİTRİNİ/ÖZEL
İŞTE O KATİL VE MAKTÜL

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:37

İLGİLİ HABERLER