Spor
  • 26.8.2009 00:00

KIZIL İDİALI KONUŞTU!..

Kırmızı-siyahlılar, Beşiktaş maçının hazırlıklarını, teknik direktör Jose Coucerio yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürüyor.

Antrenmanın ana bölümünde pas çalışması, istasyon ve dar alanda çift kale oyun çalışmaları yapıldı. Antrenman stretching çalışmasıyla tamamlandı.

Çalışmaya, sakatlıkları bulunan Hakan Bayraktar, Ümit Tütünci ve Soner Örnek katılmadı. Tedavilerine devam edilen Ivan De Souza, Ertan Koç ve Caner Bulut takımdan ayrı düz koşunun ardından salonda çalıştılar. Morallerin yüksek olduğu gözlenen antrenmanda futbolcular, Beşiktaş maçından puanla ayrılmak istiyor.

Antrenmanı izleyen Başkan İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun ve yorucu bir yol olan ligin henüz ilk haftalarının oynandığını, bir karar verebilmek için henüz çok erken olduğunu belirtti.

Her maça galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Kızıl, bütün maçların final niteliğinde olduğunu söyledi.

Ligin ilk üç haftasını değerlendiren Kızıl, bazı takımların hazır bir görüntü sergilerken bazılarının iyi görüntü vermediğini belirterek, ''Ama takımların ilk üç haftalık performansına bakarak not vermek çak yanlış. Lig 34 maçlık uzun bir maraton. Şimdiden bazı takımlar şampiyon ilan ediliyor, bazı takımlar da küme düşürülüyor. Bu çok yanlış. Gördüğüm tek şey, kaliteli, zevkli ve çekişmeli bir lig olacak'' diye konuştu.

Takımların uyum sağlama, kondisyon gibi konularda hazır olması için 4-5 maç gerektiğini vurgulayan Kızıl, şöyle devam etti:

''Her şey kısa zamanda yoluna girecek. Gaziantepspor çok kaliteli bir takım; bu ligde çok can yakacak ve iyi işler yapacak. Ben bu kadroya güveniyorum. Ligde ağırlığımızı giderek hissettireceğiz. Gerekli takviyeler yapılıyor. Hangi takım olursa olsun bütün maçlar bizim için final niteliğindedir. Beşiktaş veya başka bir takım olur, bu bizim için fark etmiyor. Biz tüm maça galibiyet amacıyla çıkıyoruz.''

RICARDO VAZ TE PRENSİPTE TAMAM
Bu arada, Pazar günü Ankaraspor maçını izledikten sonra tekrar İngiltere'ye dönen Portekizli forvet oyuncusu Ricardo Vaz Te ile prensipte anlaşıldığı, bu futbolcunun kulübü Bolton Wanderers ile görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Hem yurt dışında hem de Gaziantep'te özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçen Vaz Te'nin herhangi bir sorununun bulunmadığı bildirildi.

Kulüp yetkilileri, Bolton Wanderers ile görüşmelerin devam ettiğini, futbolcunun Gaziantepspor'da forma giymek için sabırsızlandığını söylediler.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:32

İLGİLİ HABERLER