Spor
  • 27.8.2009 00:20

KIZIL'DAN TARAFTARA ÇOK AĞIR SÖZLER!..

Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl, taraftarlarına sitem etti. Dün yerel gazetelere açıklamada bulunan başkan İbrahim Kızıl, "Cahil insanlar, çapulcu taraftarlar" olarak nitelendirdiği taraftarları bomdardımana tuttu.


"CİDDİYE ALMADIM!"


Ankaraspor maçında taraftarların “Yönetim istifa” diye bağırmasına hiçbir anlam veremediğini dile getiren başkan Kızıl, “Ben onları hiç ciddiye almıyorum. Ne oldu da böyle yapıyorlar anlamıyorum. Daha yolun başındayız. Gaziantepspor ligin en kaliteli takımlarından birisi. Kadro kalitesine bakıldığında ilk 4-5 içerisine giren bir takımız." dedi.

"CAHİL İNSANLAR!"


"Yok futbolcuya hakaretler, yok yönetim istifa; ne oluyor yani!" diyen Kızıl sözlerini şöyle sürdürdü: "Onu yapan cahil insanlardır. Bilerek provoke edilerek yapılmış bir olaydır. Ben hiçbir şekilde ciddiye almıyorum. Hiç umurumda bile değil, isterlerse her gün bağırsınlar. Takımlarını destekleyeceklerine öyle bağırmaları doğru değil. Futbolcuya hakaret etmeleri hiç doğru değil. Ne oldu da istifa edeyim yani."

"ÇAPULCULAR!"


Tribünlerin dolmamasını da gündeme getiren ve taraftarları eleştiren Başkan Kızıl "İstifa diye bağıracaklarına ilk önce stadyumu doldursunlar. Hani nerede taraftar nerede seyirci. Bakın Eskişehir’e, bakın Bursaspor’a. Bir bunlara bakın bir de bizim taraftara. Nerede bunlar? Diğerleri bizden çok mu büyük şehirler? Sanayisi bizden çok mu gelişmiş? Türkiye'nin marka şehriyiz. Türkiye’nin en büyük 6. iliyiz. Ama gel stadyuma bak bomboş. Ondan sonrada çapulcu taraftarlar çıkacak, yönetim istifa diyecek. Yok, öyle kardeşim. İlk önce gelin takıma sahip çıkın. Stadyumu doldurun. Sonra konuşun” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER