Spor
  • 27.8.2009 00:24

RIJKAARD: 'ELANO-ARDA KONUSUNDA SIKINTI YAŞANMAZ!..'

TALLINN - Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Levadia Tallinn ile yarın yapacakları UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında, ilk karşılaşmada aldıkları 5-0'lık sonucun kendileri için önemli bir avantaj olacağını söyledi.
Karşılaşmanın yapılacağı A Le Coq Arena'da basın toplantısı düzenleyen Frank Rijkaard, ilk maçta aldıkları farklı galibiyetin sorulması üzerine, ''Bizim için iyi bir skor. Bu bir avantaj ama biz buraya ikinci maç için geldik. Henüz her şey bitmedi. Bir maçımız daha var. Tabii ki, 5-0'ın bizim için önemli bir avantaj olduğu kesin'' dedi.
Levadia maçı için Tallinn'e çok sayıda oyuncunun getirilmemesi ve iki takım arasındaki farkların sorulması üzerine Hollandalı çalıştırıcı, şunları söyledi:
''Bazı sakatlarımız var. Geniş bir kadroya sahibiz. Kesinlikle buraya farklı oyuncularla gelmemiz, kolay bir maç olacağı anlamına gelmez. İki takım arasında da Galatasaray'ın üstünlüğü var. Bu tartışılmaz. Yarınki maçı çok ciddiye almamız lazım. Levadiya'nın kaybedecek hiçbir şeyi yok. Ellerinde geleni yapacaklardır. İyi bir sonuç alabilmek için çalışmalıyız.''
Rijkaard, takım olarak hedeflerinin sorulması üzerine, ''Takım olarak kısa vadede iyi işler yaptığımızı söyleyebiliriz. İyi performans serileyip taraftarımızı memnun ettik. Uzun vadede konuşursak ise Türkiye'nin önemli takımlarından biriyiz ve büyük başarılara imza atmak isteyeceğiz'' diye konuştu.

-''ELANO-ARDA KONUSUNDA SIKINTI YAŞANMAZ''-

Frank Rijkaard, aynı mevkide oynayan Arda ile Elano'nun kadroda kendisi için sıkıntı oluşturmayacağını da kaydetti.
Öne sürüldüğü şekilde Arda ile Elano'nun aynı kadroda olmasının sorun olmayacağını vurgulayan Rijkaard, ''Herhangi bir sıkıntı yaratacağına inanmıyorum. Son maçta beraber de oynadılar'' dedi.
Sarı-kırmızılı takımın yüksek gol ortalamasını, kaliteli kadro yapısına bağlayan Rijkaard, sakatlıklar konusunda ise ''Sezon içinde bu tip sakatlıklar olacaktır. Şu anki sakatlıklar darbeye bağlı olanlar. Önemli olan ciddi sakatlık olmaması. Şu an için bir sıkıntımız yok'' şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER