Yaşam
  • 14.7.2009 02:39

KIZINA BABASININ SOYADINI VERECEK!..

Eski sevgilisi Efe Önbilgin’den kız çocuğu bekleyen Deniz Akkaya, ilk kez konuştu. Eski manken, “Efe’nin kızıma soyadını kullandırtmama durumu olursa, aslanlar gibi babamın soyadını kullanır” dedi

4.5 aylık hamile


Manken Deniz Akkaya geçirdiği kötü günlerin ardından toparlanmaya başladı. Eski sevgilisi Efe Önbilgin'den 4.5 aylık hamile kalan ve bir kız çocuğu dünyaya getirecek olan Akkaya, uzun bir aradan sonra ilk kez konuştu. Hakkında çıkan, "Efe Önbilgin'in rızası olmadan hamile kaldığı" yönündeki iddialara ateş püsküren Akkaya, açtı ağzını yumdu gözünü. Eski manken, hiçbir şeyi umursamadığını ve anne olmayı düşündüğünü söyledi.

Bebeğin ismi ada


Eski aşkıyla ilişkilerinin son zamanlarında çocuk yapmak için uğraştıklarını söyleyen Deniz Akkaya, "Hamile kalamadığım için uzun süre doktora gidip tedavi gördüm. Efe Bey de bebeği istiyor" dedi. Akkaya, bu sözlerinin ardından Efe Önbilgin'in kızı Ada'ya soyadını taşıması için izin vermemesi durumunu da değerlendirdi. Deniz Akkaya, "Eğer böyle bir durum olursa kızım aslanlar gibi babamın soyadını taşır" diye konuştu. (takvim)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:17

İLGİLİ HABERLER