Asayiş
  • 31.7.2020 00:02

Kızını kurtarmak istedi hayatını kaybetti

Bilecik'in İnhisar ilçesinde, gölete düşen Cevahir Gül Solmaz (14) ile onu kurtarmak isteyen annesi Dursun Solmaz (35), boğularak can verdi. Anne Dursun Solmazın cansız bedeni su üzerinde çıktığında AFAD ekiplerince, kaybolan Cevahir Gülün cansız bedeni ise dalgıç polisler tarafından çıkarıldı.

Eskişehir'de oturan Muhammed Solmaz, Kurban Bayramı öncesinde eşi Dursun ve 2'si kız 4 çocuğunu da alarak otomobille 45 kilometre mesafedeki Bilecikin İnhisar ilçesindeki Tarpak köyünde yer alan gölet kenarına gitti. Burada mangal yakan aile, gölet kenarında bir süre eğlendi. Muhammed ve Dursun çiftinin iki kızı gölet kenarında oynarken bir anda suya düştü. Durumu fark eden anne Dursun Solmaz, kızlarını kurtarmak için suya atladı. Daha sonra ise mangal başındaki baba Muhammed Solmaz da suya girdi. Muhammed Solmaz, küçük kızını sudan çıkarırken, anne Dursun Solmaz ve kızları Cevahir Gül Solmaz gölette kayboldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dursun Solmaz'ın cansız bedeni su üzerine çıktığında AFAD ekiplerince sudan çıkarıldı. Suda kaybolan Gül Solmaz'ı arama çalışmalarına devam edildi.

Kahreden haber Kızını kurtarmak istedi hayatını kaybetti

CANSIZ BEDENİ BİR SAAT SONRA BULUNDU

Uzun süre yapılan çalışmaların ardından bir sonuç alınamayınca Bursa ve Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Polisi Şube Müdürlüğünde görevli dalgıç polislerden yardım istendi. Kısa sürede gölete gelen kurbağa adamlar, yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından Cevahir Gül Solmazın cansız bedenine ulaşarak sudan çıkardı. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından küçük kızın cansız bedeni İnhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kahreden haber! Kızını kurtarmak istedi hayatını kaybetti

BABA MORG KAPISINDA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Gölette eşi Dursun ve kızı Cevahir Gülü kaybeden baba Muhammed Solmaz, İnhisar Devlet Hastanesinin morg kapısında gözyaşlarına boğuldu. Gölette hayatını kaybeden anne Dursun ve kızı Cevahir Gül Solmazın otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 31.7.2020 00:47

İLGİLİ HABERLER