Yaşam
  • 18.9.2007 10:28

KLOSTROFOBİ FACİASI!

Alınan bilgiye göre, Süleyman Tuna idaresindeki 01 DM 026 plakalı otomobil, Aksaray-Adana karayolunun 13. kilometresi Organize Sanayi Bölgesi girişinde devrildi.
      Sürücünün eşi Leyla (31) ve kızı Beyza Tuna (2) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Süleyman Tuna ve diğer kızı Zehra Betül Tuna (5)
      ise Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
      Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi olduğu öğrenilen Süleyman Tuna, 5 yaşındaki kızı Zehra Betül’ün karaciğerindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi için Ankara’ya gittiklerini söyledi.
     
      FOBİ KAZA VE ÖLÜMÜ GETİRDİ
      Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Süleyman Tuna’nın hasta kızı Zehra Betül’ü Ankara’ya tedaviye götürürken yaptığı kazada ölen eşi Leyla ile diğer kızı Beyza, Adana’nın Yüreğir İlçesi’ne bağlı Kürkçüler Beldesi’nde toprağa verildi. Otopsi sonrası Adana’ya getirilen anne-kızın cenazesi, yan yana açılan mezarlarda defnedildi.
      Cenaze törenine, hastaneden taburcu edilen Süleyman Tuna'da katıldı. Yaşadıkları kaza ve eşiyle kızını kaybetmesinin acısıyla yıkılan 1’i erkek 3 çocuk babası Süleyman Tuna, “Zehra Betül karaciğerinden rahatsızdı. Ankara’ya tedaviye götürüyorduk. Küçük kızım Beyza da uzun süreli kapalı bir mekanda kalamıyor. Kapalı alan fobisi var. Araçta bu yüzden huysuzlandı. Annesi ve ben sakinleştirmeye çalışırken bir an dikkatim dağıldı. Asfalt yoldan çıkıp, düşük banketten mucurun da etkisiyle kaydım, kaza oldu'' dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER