Asayiş
  • 20.1.2015 20:48

Koca dehşeti aile faciasına döndü

Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde Yenikent Mahallesi Özten Sokak’ta bulunan bir apartmanın kapıcı dairesinde ikamet eden ayrılmak üzere olduğu eşi Çiğdem Çeledir’i, kayınvalidesi Aynur Ç. ve kayınbiraderi Muhammet Murat Ç’i silahla vurarak firar eden Soytürk Ç. ile yeğeni Birol İnce’nin (24), Eskişehir’de yaşanan olaylar öncesinde Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir kişiyi de bıçakla yaraladığı ortaya çıktı.
YEĞENİNİ MEZARLIKTA 3 KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ
Önce eşini öldüren, kayınvalidesini ve kayınbiraderini tabanca ile ağır yaralayan Soytürk Ç. ile yeğeni Birol İnce yaşanan olay sonrasında Turgtular mahallesinde bulunan mezarlığa geldi. Burada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Soytürk Ç. ile Birol İnce arasında tartışma başladı. Tartışma sonrasında Soytürk Ç. yeğenini iki el kafasına bir elde boynuna ateş ederek öldürdü.
Birol İnce’nin yattığını gören bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine Jandarma ekipleri gelerek çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İnce’nin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Eşini ve yeğenini öldüren, Gemlik ilçesinde bir kişiyi, kayınvalidesini ve kayınbiraderini yaraladığı iddia edilen Soytürk Ç.’nin kaçtığı beyaz renkli otomobili polis ve jandarma ekipleri tarafından aranıyor. Ekipler, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı arama çalışmaları başlattı. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:45

İLGİLİ HABERLER