Spor
  • 18.5.2013 22:34

Kocaman: 2. yarı şuursuz bir oyun oynadık!..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, oyunda siyah ile beyaz kadar fark olduğunu belirterek, “İki farklı maç gibiydi, bizim adımıza. Siyahla beyaz kadar fark vardı. İlk yarı oyun kontrolünü sağlayan taraftık. Oyunun kontrolünü elimizde tuttuk öne de geçtik. İkinci yarı önde başladığımız, ilk 15 dakika rakibin oyunu sertleştireceğini düşürdüğümüz anda kontra ataklarla geriye düştük. Oyunun kendi içindeki yasaları işledi. İlk yarıdaki oyun görüntümüzden ikinci yarı benzerlerini sağlayamadık, beraberliği yakaladık, buna rağmen etkili olamadık. Ondan sonra şuursuz bir oyun oynadık” dedi.
Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Sow ise, maç ile ilgili olarak, “Maçın ilk yarısına iyi başladık, maçı da iyi kontrol ettik. Mehmet Topuz ile maçın önemli bir bölümünde anlamlı bir gol bulduk. İkinci yarıyla birlikte maçı rolantiye aldık. Kazanabileceğimiz bir maçtı o yüzden üzgünüz. Karabükspor’u tebrik ediyoruz. Kafamızda tabii ki Trabzonspor maçı var ama onun öncesinde bu karşılaşma var tabii ki. Bu şimdi bitti bundan sonra o maça konsantre olacağız” diye konuştu.
Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Mehmet Topal da, mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:
“İlk yarı iyi başladığımızı düşünüyorum, takım halinde iyi baskı yaptık. Sezonun son maçıydı galip gelerek sezonu kapatmak istiyorduk. İkinci yarıya takım halinde kötü başladık. Karabük’ün bulduğu hızlı pozisyonda iki gol yedik. Karabük’ü tebrik ediyoruz, takım olarak her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bugün 63’üncü maça çıktık, bu kadar maç oynamakta kolay değil. Mağlup olduğumuz için üzgünüz, önümüzde kupa maçı var buna en iyi şekilde hazırlanıp kupayı müzemize götürmeyi istiyoruz.”

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:13

İLGİLİ HABERLER