Gündem
  • 8.9.2005 02:17

KOCASININ FERAYE İLE İLİŞKİSİNİN 4 YILDIR SÜRDÜĞÜNÜ ÖĞRENEN HÜLYA AVŞAR BOŞANMAK İÇİN AVUKATLARINA TALİMAT VERDİ

Daha önce defalarca ayrılığın eşiğine gelen Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun arasındaki ipler sonunda tamamen koptu. Çilingiroğlu’nun geçtiğimiz günlerde kameralara birlikte yakalandığı Feraye Tanyolaç’la ilişkisinin aslında dört yıldır sürdüğünü öğrenen Avşar, boşanmak için avukatlarına talimat verdi.

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun fırtınalı evliliğinde sona gelindi. Defalarca ayrılığın eşiğine gelen ikili, Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’la Bebek’teki bir barda kameralara yakalanması sonrasında basına barış mesajları verseler de boşanma kararı aldı. Çift, avukatları aracılığıyla boşanma davası açmak için başvuruda bulundu.

İMAM NİKAHI KIYMIŞLAR

Kaya Çilingiroğlu’nun adı geçtiğimiz yıllarda da birkaç kez çapkınlık haberlerine karışmıştı. Ancak bunlar evliliği sarssa da ikili boşanmaya yanaşmamıştı. Avşar, ‘Bazen kadınların üç maymunu oynamaları gerekir’ şeklindeki tepki çeken sözleriyle konuyu her defasında kapatmıştı. Ancak son ilişki, öncekilerden çok farklı... Çünkü bu beraberlik birkaç günlük kaçamaktan ibaret değil. Kaya Çilingiroğlu’nun, ‘Film Gibi’yi sunarken tanıştığı programın yapım sorumlusu Tanyolaç’la ilişkileri o günden beri de sürüyor. Sevgilisini annesi Gülümser Çilingiroğlu’yla bile tanıştıran Kaya Çilingiroğlu’nun, Tanyolaç’la imam nikahı kıydırdığı da iddialar arasında. Aslında Çilingiroğlu’nu tanıyanlar, yani yakın çevresi Tanyolaç’la ilişkisini biliyordu. Avşar’ın da ilişkiyi bildiği ancak kızı Zehra uğruna evliliği devam ettirdiği de gelen bilgiler arasında.

ORTAK TUTKULARI GOLF

Çilingiroğlu ile Tanyolaç’ın ortak zevkleri golf. Uzun yıllardır bu sporla ilgilenen Çilingiroğlu, bu tutkusunu Tanyolaç’a da aşıladı. Tanyolaç, 29 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve açılışını Cem Yılmaz’ın yaptığı ‘Opet Golf Cup’ turnuvasına katılmış ve Bayanlar B Kategorisi’nde 3’üncü olmuştu. Tanyolaç’ın üçüncü olduğu gün Kaya Çilingiroğlu da oradaydı. Çilingiroğlu, Hülya Avşar’ın o gün İstinye’de TED’deki tenis maçını izlemek yerine Maslak’taki Golf Kulübü’nde Tanyolaç’ın maçını izlemişti. İkili, 29 Mayıs’ta da, Antalya’da beşincisi düzenlenen Kaya Çilingiroğlu’nun babası Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu Golf Turnuvası’na birlikte katılmışlardı.

BULUŞMA YERİ ARNAVUTKÖY

İkilinin buluşma noktası ise Tanyolaç’ın Arnavutköy’deki çatı katındaki eviydi. Zaten Pazar Keyfi kameralarına yakalandıkları Bebek’teki bar, Tanyolaç’ın evine yakın. Evinin yakınında olduğu için ikilinin buluşma noktası çoğunlukla burası oluyordu.

ANTALYA DÖNÜŞÜ KRİZ

Konuşulanlara göre, Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’la Bebek’te görüntülenmesi sonrasında ‘O kızı ben de tanıyorum. Kaya’ya yok yere yükleniyorsunuz. Ortak bir arkadaşımızla yemek yiyemez mi? Ayrıca bu yemekten benim de haberim var’ diye konuşan Avşar’ın düşünceleri Antalya tatili sonunda değişti. Bu ilişkinin basına yansıması sonrası eşi ve kızıyla Antalya’ya giderek basına ‘her şey yolunda’ mesajları veren sanatçı, Çilingiroğlu’nun kendisini bir uçağa bindirip İstanbul’a göndermesi, ardından orada Feraye Tanyolaç ile buluşarak iki gün geçirmesi üzerine boşanma kararı aldı. Avşar, Çilingiroğlu’nun Antalya’ya sevgilisini çağırdığını öğrenince ipler tamamen koptu. Çilingiroğlu ile Tanyolaç, basına yakalanmamak için ayrı ayrı uçaklarla İstanbul’a döndü.

Hülya Avşar: Geç alınmış bir karar

Kaya Çilingiroğlu’yla boşanacakları yönündeki haberleri doğrulayan Hülya Avşar, konuyla ilgili şunları söyledi: ‘Uzun zamandır aklımızda bu düşünce vardı. Ama bir çocuk sahibiyiz, onu da düşünmek zorundaydık. Bu kararı alırken tabii ki üzüldük, ama olması gereken buydu. Belki de geç kalınmış bir karar. Fazla konuşmam doğru olmaz. Dediğim gibi bir çocuğumuz var. Bir tarafı yüceltip bir tarafı üzmek, ona zarar verir. Kaya çok iyi, şeker gibi biri... Kendisiyle dost kalmamız ikimiz için de çok daha iyi olacak. İki gün içerisinde bu olay tamamlanır sanıyorum, çünkü her ikimiz de müracaatlarımızı yaptık. Üzgünüm ama kesin kararım bu, maalesef boşanıyoruz.’

Çiftin arasında daha önce de Çilingiroğlu’nun kaçamak haberleri nedeniyle ciddi krizler yaşanmıştı. Çilingiroğlu’nun önce Bodrum’da Matilda isimli barmen bir kızla ilişki yaşadığı gündeme gelmiş, ardından da Biricik Suden’le bir eğlence kulübünde görüntülenmişti. Ama onları boşanmaya en çok yaklaştıran, Ayşe Hatun Önal ile Kaya Çilingiroğlu’nun Nice kaçamağıydı...

2001 yılında eşinin Önal’la Nice’e gittiğini öğrenen Hülya Avşar, o zaman da boşanma davası açmaya kalkıştı. Çilingiroğlu o dönem bu boşanma girişimini doğruladı ve ‘Hülya çok kızgın. Boşanma davası açacağını söylüyor. Oysa ben Ayşe Hanım’ı hiç görmedim. Tanımam. Ayrıca Nice’e gitmedim. Ben Roma’da fuardaydım’ dedi. Önal’sa ‘Ben Adanalıyım, aşiret kızıyım. Asla evli bir erkekle beraber olmam. Çünkü benim törelerime ters düşer’ şeklinde konuştu. Daha önceki olaylarda ‘Erkektir yapar. Helal olsun’ diyen Avşar, bu olayda suskun kaldı. Uzun süre hiçbir gazeteciyle hatta ailesiyle bile görüşmedi.

Çilingiroğlu’nun adının karıştığı en son çapkınlık haberi ise Q Kızı Reyhan’la ilgiliydi. Ama bu olay da fazla büyümeden kapatıldı. İkili arasında o zamandan beri herhangi bir gerginlik söz konusu değildi.

İşte Feraye

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-Televizyon Bölümü’nden mezun olan 1969 doğumlu Feraye Tanyolaç, 1992’de ressam Bedri Baykam’ın hayatından kesitlerin sunulduğu ‘Bir Daha Önce Yapıldı’ adlı belgesel bir film çekmiş, Kenan Işık ile Gülben Ergen’in başrolü paylaştığı ‘Dadı’ dizisinin de yapımcılığını üstlenmişti. Bir dönem Med Yapım’da çalışan Tanyolaç, Fatih Altaylı’nın sunuculuğunu üstlendiği ‘Teke Tek’in de ekibindeydi. 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:10

İLGİLİ HABERLER