Asayiş
  • 8.5.2024 15:13

Komşuya şok pusu: Apartmandan çıktığı esnada silahla vurdu

Kocaeli'de akıllara durgunluk veren bir saldırı gerçekleşti. İzmit ilçesinde apartman yöneticisi tadilat meselesi sebebiyle tartıştığı komşusunu eşi ve çocuğunun yanında pusu kurarak tabancayla vurdu.

Kocaeli İzmit İlçesi Yahya Kaptan Mahallesi'nde bir apartman yöneticisi, tadilat tartışması yüzünden komşusunu eşi ve çocuğunun gözü önünde silahla yaraladı. Olayı gerçekleştiren yönetici, olayın hemen ardından olay yerinde gözaltına alındı.Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir apartman yöneticisi tadilat anlaşmazlığı yüzünden komşusuna silahlı saldırı düzenledi. Yahya Kaptan Mahallesi'nde meydana gelen olay, edinilen bilgilere ve iddialara göre şu şekilde gelişti.

Yönetici M.Ö. (63), komşusu S.D. (38) ile tadilat meselesi nedeniyle tartıştı. Bu tartışma gece boyunca telefonda mesajlaşarak devam etti.

SORUŞTUMA BAŞALTILDI

Saldırı, S.D. ve ailesi sabah apartmanlarından çıkarken gerçekleşti. M.Ö.'nün ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlar, S.D.'nin sol bacağına isabet etti.Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaparak Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

Güncellenme Tarihi : 8.5.2024 15:16

İLGİLİ HABERLER