Köpeğe ateş etti, komşu kadını vurdu

1 dk okuma
Köpeğe ateş etti, komşu kadını vurdu

Hızlı Özet

Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, saçmaların isabet ettiği köpek öldü.


KONYA'da bahçesindeki tavuklarına saldıran köpeğe av tüfeğiyle ateş eden 70 yaşındaki Alaattin A., mısır tarlasını sulayan komşusu 39 yaşındaki Asuman Çakıcı'yı, sağ bacağından vurdu.



Olay, dün merkez Meram İlçesi Yayla Pınar Uhut Mahallesi Karatepe Sokak'ta meydana geldi. Alaattin A.'nın tek katlı müstakil evinin bahçesindeki kümeste beslediği tavukların bir kısmı daha önce bir köpek tarafından parçalandı. Alaattin A. dün yine bahçesine yaklaşan bir köpeği görünce tavuklarına saldıracağını düşünerek ruhsatsız av tüfeğiyle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların bir kısmı biraz ilerideki mısır tarlasını sulayan komşusu Asuman Çakıcı'nın sağ bacağında ispat etti. Hafif yaralanan Çakıcı, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Alaattin A. da polis tarafından gözaltına alındı.



Çakıcı'nın tedaviye alındığı hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Alaattin A., gazetecilerin 'Niçin ateş ettiniz?' sorusu üzerine, ''Köpeğe sıkmıştım, kadına değmiş. Bir şey yok'' dedi. Alaattin A.'nın ateş açtığı köpeğin ise öldüğü öğrenildi.


Bu haber 729 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Antalya'da katliam gibi kaza! Uçuruma yuvarlanan araçtaki 5 kişi öldü
Asayiş

Antalya'da katliam gibi kaza! Uçuruma yuvarlanan araçtaki 5 kişi öldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunan 7 kişiden 5'i hayatını kaybetti. Yaralanan 2 kişiden birinin ise hamile olduğu öğrenildi.

Habervitrini10919 Görüntüleme
Akın Gürlek açıkladı: Uğur Mumcu, Çetin Emeç, Bahriye Üçok dosyaları mercek altında
Asayiş

Akın Gürlek açıkladı: Uğur Mumcu, Çetin Emeç, Bahriye Üçok dosyaları mercek altında

Adalet Bakanı Akın Gürlek, 90'lı yılların çözülemeyen 3 faili meçhul dosyasının daha raftan indirildiğini duyurdu. Gürlek “Uğur Mumcu, Çetin Emeç, Bahriye Üçok dosyalarına da bakılıyor” dedi. 3 isim nasıl öldürüldü? Neler olmuştu? İşte cinayetlere dair son detaylar…

Habervitrini11116 Görüntüleme
Adana'da 24 saatte 6 cinayet işlendi
Asayiş

Adana'da 24 saatte 6 cinayet işlendi

Adana, son 24 saatte peş peşe yaşanan cinayetlerle sarsıldı. Kentin farklı ilçelerinde meydana gelen 4 ayrı olayda 3'ü kadın olmak üzere toplam 6 kişi yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habervitrini15005 Görüntüleme
PVC Ustası Cinayeti..  16 Yaşındaki Tetikçi ve Azmettirici Tutuklandı
Asayiş

PVC Ustası Cinayeti.. 16 Yaşındaki Tetikçi ve Azmettirici Tutuklandı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde PVC imalatçısı Ali Güloğlu'nun silahlı bir saldırı sonucu yaşamını yitirmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Cinayeti işleyen 16 yaşındaki A.M. ve onu azmettirdiği iddia edilen S.E. (26) emniyet güçlerince yakalanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardında maktulün ağabeyinin borç meselesi olduğu ortaya çıktı.

Habervitrini11600 Görüntüleme