Dünya
  • 29.10.2019 15:26

Köpek, kedi ve insanları yiyordu... Yakalandı!

Rusya'da bir şahıs, cinayet suçlamasıyla sorgulanıyordu... Kedi, köpek ve insanları yediğini itiraf eden şahıs tutuklandı.

Rusya’da cinayet suçlamasıyla sorgulanan zanlı, kedi, köpek ve insanları öldürüp yediğini itiraf etti.

Каннибал жестоко расправился с друзьями: "хотел кушать...", видео и пугающие детали трагедии

Rusya’nın Arkhangelsk şehrinde 2016-2017 yılları arasında kayıp olan 3 kişinin bulunması için yapılan sorgulamada akıllara durgunluk veren sonuçlar ortaya çıktı. 51 yaşındaki şüpheli, olaydan 3 yıl sonra sorguya alındı. Kendi halinde yaşadığı öğrenilen şahıs, ilk sorgusunda 3 kişiyi bıçaklayarak öldürdüğünü kabul etti. Öldürülen kişilerin cesetlerinin gömüldüğü yerlerin tespiti için savcılık talimatıyla çalışma başlatıldı. Cani adam öldürüp gömdüğü cesetlerin yerini polislere gösterdi. Aynı zamanda savcılar eşliğinde keşif yapıldı. Yapılan aramalarda toprağa gömülü çuval içinde cesetler bulundu.

Yapılan kazılar sonucu, öldürülen kişilerin kemikleri ortaya çıktı. Analizlerde, 3 kişinin cesedinin ve kemiklerinin yanı sıra kedi ve köpek kemiklerine de rastlandı. Zanlı, insanları öldürdükten sonra vücutlarından birçok parçayı kopararak yediğini, geri kalanını da çuvala koyarak gömdüğünü itiraf etti. Cani adam ayrıca bazı zamanlar kedi ve köpekleri yakalayarak yediğini, onların da geri kalanını çuvallara koyarak gömdüğünü söyledi. Suçunu itiraf eden zanlı cezaevine gönderilirken, başka olaylarla ilişkisinin olup olmadığının araştırıldığı açıklandı.

Şirket alkollü içecekler aldıktan sonra sert katliam oldu

Canavar suçun Arkhangelsk'te gerçekleştiği bilinmektedir.

Özellikle, güvenlik güçleri yamyamlık için üçlü cinayetle suçlanan 51 yaşındaki Arkhangelsk sakini yakalamayı başardı.

Soruşturma, 2016-2017 yıllarında şüphelinin, erkeklerin üç tanıdığını öldürerek, alkol içtikten sonra uykuya dalmalarına neden oldu. “Yemek yemek istedim.” Diye düzenlediği katliam, bir süre sonra, vücutlarını parçaladı ve geri kalanı, torbalara kondu, yakındaki su kütlelerine atıldı

Kayıp adamlar hakkında uzun zamandır hiçbir zaman rapor edilmedi: kurbanlardan birinin iş için ayrıldığına inanılıyordu. Diğer iki kurbanın da akrabası yoktu, o yüzden kimse aramıyordu.

Yamyamlık'a ek olarak, Arkhangelsk'teki yaz sakinlerinin 51'i düzenli olarak öldürüldü ve kemikleri bir insanla birlikte çantada bulunan kedileri, köpekleri ve diğer küçük hayvanları ve kuşları yedi. Muayene onu aklı başında ve müsait buluyordu.

“Özellikle sanığın cesaretine, hassasiyetine ve cesaretine dikkat edilmeli. Öyleyse, kurbanlarından birini öldürerek evinde yaşamaya başlarken, katillerin ebeveynleri oğullarının sözde başka bir şehirde işe gittiğini söyledi ve daireyi geçti. Güvenle öne sürdüğü aynı sürüm ve polis kayıp kişileri arıyor ”, - Rusya Federasyonu Sledkoma Soruşturma Dairesi basın servisini bilgilendirir.

Güncellenme Tarihi : 29.10.2019 20:42

İLGİLİ HABERLER