KPSS SONUCUNUZ İÇİN TIKLAYINIZ

1 dk okuma
KPSS SONUCUNUZ İÇİN TIKLAYINIZ

Hızlı Özet

Lisans düzeyinde sadece A grubu ve öğretmenlik kadroları için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları açıklandı.


2009-KPSS, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 27-28 Haziran 2009 tarihlerinde yapılmıştı.






Bu haber 3060 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

15 Temmuz'un yıl dönümünde ünlülerden anlamlı paylaşımlar
Gündem

15 Temmuz'un yıl dönümünde ünlülerden anlamlı paylaşımlar

15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin üzerinden 10 yıl geçti. Demokrasiye ve milli iradeye yönelik bu saldırının yıl dönümünde Türkiye, o gece hayatını kaybeden şehitlerini rahmet ve minnetle, gazilerini ise saygı ve şükranla anıyor.

Habervitrini11104 Görüntüleme
İşte Ugochukwu'nun maliyeti! Galatasaray resmi olarak açıkladı
Gündem

İşte Ugochukwu'nun maliyeti! Galatasaray resmi olarak açıkladı

Galatasaray, Burnley takımından Fransız oyuncu Lesley Ugochukwu'yu şarta bağlı satın alma opsiyonlu olarak kiraladığını açıkladı. Sarı kırmızılılar, 3 milyon sterlin kiralama bedeli ödeyecek. Fransız oyuncunun satın alma opsiyonunun 22.5 milyon sterlin olacağı, yıllık 2.65 milyon euro kazanacağı belirtildi.

Habervitrini12089 Görüntüleme
Haluk Levent'in 'ahbap'ları konuştu! İtiraflar peş peşe geldi
Gündem

Haluk Levent'in 'ahbap'ları konuştu! İtiraflar peş peşe geldi

Haluk Levent'in başkanlık ettiği AHBAP Derneği'ne yönelik soruşturmada gözaltına alınana isimlerin ifadeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Levent'in asistanı Yeliz Kaya savcılık ifadesinde kullanıldığını belirtirken, şüpheli Sevda Kurt, Levent tarafından 90 milyon TL dolandırıldığını dile getirdi. Haluk Levent’in eski şoförü İlker Çetin ifadesinde, Levent'e paraların kaynağını sorduğunu ve "Tanıdıklar" cevabını aldığını söyledi. Çetin, Ankara'da Haluk Levent ile birlikte 4 milyon 500 bin TL'yi Yeliz Kaya'nın hesabına yatırdıklarını ifade etti.

Habervitrini10437 Görüntüleme
Erdoğan'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Rehavete düşemeyiz
Gündem

Erdoğan'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Rehavete düşemeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, örgütün zayıflamış görünmesine rağmen tehlikenin sona ermediğini söyledi. Erdoğan, "FETÖ ile mücadelede rehavete kapılma lüksüne asla sahip değiliz. Tehlike tamamen ortadan kalkana kadar mücadelemizi hukuk zemininde sabırla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Habervitrini13286 Görüntüleme