Gündem
  • 27.1.2023 10:45

Kuran yakan kafir Paludan oğlancı sapık çıktı

Kur'an yakan Paludan'ın erkek çocuklarla cinsel içerikli konuşmalar yaptığı ortaya çıktı

Kur'an-ı Kerim yakan İslam düşmanı siyasetçi Rasmus Paludan'ın 13 yaşının altındaki erkek çocuklarla cinsel içerikli konuşmalar yaptığı gün yüzüne çıktı.

İsveç'te geçtiğimiz gün Kur'an-ı Kerim yakan İslam düşmanı siyasetçi Rasmus Paludan'ın internet üzerinden yaşı 15'ten küçük erkek çocuklarla cinsel içerikli uygunsuz konuşmalar yaptığı ortaya çıktı.

Ekstrabladet adlı haber sitesinde yer alan 2021 tarihli habere göre, Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan, internet üzerindeki çeşitli sohbet sitelerinde 15 yaşından küçük erkek çocuklarla cinsel içerikli uygunsuz konuşmalar gerçekleştirdi.

Habere göre, 13 yaşından küçük olduğunu belirten çocuklar da Paludan'ın kendileriyle cinsel içerikli konuşmalar yapmaya çalıştığını söyledi.

Kur'an-ı Kerim yakmasının ardından tepkilerin odağı olan Paludan'ın siyasi amaçlarını aşılama amacıyla kurduğu bir sohbet odasında 13-15 yaş altındaki çocuklarla cinsel içerikli sohbetlerde bulunduğu belirtiliyor.

Paludan'ın 13 yaşından küçük çocuklarla cinsel içerikli uygunsuz konuşmalar yaptığına dair görüntü ve ses kayıtları da bulunuyor.

Rasmus Paludan kimdir?

Geçmiş yıllarda İsveç'in farklı noktalarında çok kez Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan, geçen günlerde de yeniden Kur'an yakarak, büyük tepki topladı.

Danimarka’da bütün Müslümanların sınır dışı edilmesini isteyen İsveç ve Danimarka vatandaşı İslam düşmanı Paludan, Nazi bağlantıları sebebiyle “ırkçılık” suçlamasıyla daha önce Danimarka’da hüküm giymişti.

Paludan, İslam düşmanı Sıkı Yön Partisi'ni Temmuz 2017 tarihinde kurmuştu.

Sıkı Yön Partisi, Danimarka’da İslam dininin ülkede yasaklanmasını ve bütün Müslümanların ülkeden sınır dışı edilmesini asıl amaçlarından biri olarak sayıyor.

Kaynak: Mepa News

Güncellenme Tarihi : 27.1.2023 10:49

İLGİLİ HABERLER