Bülent Çiziyor
Bülent Düzgit - Hürriyet

“Bülent Düzgit, son günlerin en çok konuşulan sorununu çizgileriyle anlattı. İşte o karikatür...”
Bülent Çiziyor
Bülent Düzgit - Hürriyet

İran'da 33 yaşındaki blog yazarı Soda Ebrahimi Shamsabadi, hakkında açılan davada idam cezasına çarptırıldı. Bandar Abbas Devrim Mahkemesi'nin 3. Şubesi tarafından verilen kararda Shamsabadi'ye bir dizi siyasi ve güvenlikle ilgili suçlama yöneltildi.

Ankara ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından yürütülen iki ayrı soruşturma, Alihan Kuriş yapılanması ile FETÖ arasındaki gizli temasları deşifre etti. Dosyaya giren 5 ayrı tanık ifadesi, örgütler arasındaki iş birliği trafiğini gözler önüne serdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki (İBB) yolsuzluk ve rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen dava sürecinde çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Ekrem İmamoğlu'nun "Millet Şahidimdir" başlıklı söylemiyle gündeme geldiği süreçte, dava dosyasındaki en yakın kurmaylarının ve iş insanlarının ifadeleri rüşvet çarkını gözler önüne serdi.

Kene ısırığından haftalar sonra konuşamaz ve hareket edemez hale geldi. Bir dizi test sonunda ona bir teşhis koymayı sağladı.