Bülent Çiziyor
Bülent Düzgit - Hürriyet

“Bülent Düzgit, son günlerin en çok konuşulan sorununu çizgileriyle anlattı. İşte o karikatür...”
Bülent Çiziyor
Bülent Düzgit - Hürriyet

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Türk siyasetinin çekim ve cazibe merkezi olma vasfını daha da güçlendirdiğini belirterek, Özellikle yeni üye seferberliğimizin başta İstanbul olmak üzere ülkemiz genelinde teşkilatlarımıza yepyeni heyecan kazandırdığını görüyoruz. dedi.

Erzurum ve Tunceli Cumhuriyet Başsavcılıklarının yürüttüğü Gülistan Doku soruşturması çerçevesinde düzenlenen dördüncü dalga operasyonda gözaltına alınan 19 kolluk görevlisinden 11'i tutuklandı. Bu son tutuklamalarla birlikte, soruşturma kapsamında cezaevinde bulunanların sayısı 27'ye ulaştı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede devam eden müzakere sürecindeki son gelişmeler ele alınırken, Fidan Türkiye'nin bölgede çatışmaların sona ermesi ve kalıcı barışın sağlanması için çabalarını sürdüreceğini belirtti.

"Asırlık Gece" dizisi için İstanbul'da trafik düzenlemesi! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 3 gece kapatılacak