Bülent Çiziyor
Bülent Düzgit - Hürriyet

“Bülent Düzgit, son günlerin en çok konuşulan sorununu çizgileriyle anlattı. İşte o karikatür...”
Bülent Çiziyor
Bülent Düzgit - Hürriyet

Konya ve Afyonkarahisar il sınırlarında bulunan ve yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Akşehir Gölü, son dönemdeki yoğun yağışlar sayesinde yeniden su biriktirmeye başladı. Yıllardır süregelen kuraklık ve kontrolsüz tarımsal sulama nedeniyle büyük ölçüde çoraklaşan göl, eski yüz ölçümünün üçte birine kavuştu.

İran'ın Hatemü’l-Enbiya Karargâhı Merkez Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri'nin taahhütlerini açıkça ihlal etmesi ve savaşın sona erdirilmesine ilişkin mutabakatın birinci maddesini uygulamaması nedeniyle Hürmüz Boğazı'nın yeniden kapatılacağı bildirildi. Öte yandan İran ile görüşmelerin iyi gittiğini belirten ABD Başkan Yardımcısı Vance, müzakerelerin en erken yarın gerçekleşebileceğini söyledi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen bahçe kapısı cinayetinde güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2002 yılında Bülent Ecevit’in başlattığı kampanyayla öğretmenlerin yazdığı "100. yıl mektupları"nı açtı. Öğretmenlerin o dönemde kalabalık sınıfların azalmasını, okullarda bilgisayar bulunmasını ve temel fiziki eksiklerin giderilmesini hayal ettiğini söyleyen Tekin, bugün eğitimde gelinen noktayı bu mektuplar üzerinden anlattı.