LONDRA- Avusturalyalı ünlü pop müzik yıldızı Kylie Minogue, kendisinden ayrıldıktan sonra basına demeçler veren manken sevgilisi James Gooding'e kızgın olduğunu gizlemiyor.
İngiltere'de en çok okunan magazin dergisi olan ''People News''a konuşan yıldız, James Gooding'in kendisi tarafından terk edilmesi sonrasında kendini kaybettiğini, aralarında yaşanan ilişkiyi hikaye yaparak bazı gazete ve dergilere sattığını, bu nedenle çok kızgın olduğunu söyledi.
Hayatını mankenlik yaparak kazanan Gooding, sevgilisi Kylie'den ayrıldıktan sonra ''Kylie benim hayatımı yıktı'' adıyla bir yazı dizisi yayımlattı. Gooding, bu yazı serisinde, eski sevgili Kylie hakkında inanılmaz itiraflarda bulundu.
Ayrılmalarının ardından eski aşkının bir klinikte depresyon tedavisi gördüğünü öğrendiğinde ona iyi dileklerini içeren bir mesaj gönderdiğini belirten Kylie, ''Bunu duyduğumda çok üzüldüm. James yetenekli biri ve umarım kariyerinde iyi bir yere gelir'' demişti.
Geçen ayki Brit ödüllerinde Justin Timbarlake'in eski aşkının poposuna yapışmasına kızarak olay çıkaran James, Kylie'nin korumalarınca dışarı atılmıştı. O günden sonra aşırı alkol alan James şu anda özel bir klinikte depresyon tedavisi görüyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:31