Gündem
  • 30.11.2004 02:09

KYLIE MINOGUE AŞKLA DEĞİŞTİ!..

Dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak kabul edilen Kylie Minogue, aktör Olivier Martinez’le dillere destan bir ilişki yaşıyor. Güzel yıldız, yakışıklı aktöre öylesine aşık ki, her şeyi geride bırakıp Paris’e sevgilisinin yanına yerleşmeyi bile planlıyor.

Yeni albümü ‘Ultimate Kylie’yi geçen hafta satışa çıkaran Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, Amerikalı aktör Olivier Martinez’le yaşadığı aşktan sonra tüm hayatını değiştirdiğini açıkladı.

Son zamanlarda sevgilisinin yaşadığı ülke olan Fransa’yı komşu kapısı yapan 36 yaşındaki şarkıcı, ‘Gerçekten birlikte olmaktan hoşlandığım ve de onun uğruna fedakarlık yapmayı göze alabileceğim bir erkeğin varlığı, hayata bakış açımı değiştirdi. Her şeyi bir yana bırakıp, Paris’e Olivier’in yanına gitmek bana hiç de korkunç gelmiyor. Böyle bir çılgınlığı her an yapabilirim. Paris’e yerleşmeyi düşünüyorum’ diyor.

ÇOK SEVİMLİ BİR ERKEK

Martinez’le tanışmadan önce, hayatta en çok sevdiği şeyin çalışmak olduğunu vurgulayan Kylie, sevgilisinin kendisine hayatta çalışmanın dışında da zevk alınacak şeyler olduğunu kabul ettirdiğini belirtiyor. Aşkını, ‘Olivier çok sevimli bir erkek. Akıllı ve de bilgili. Olivier, bir çok bakımlardan beni büyülüyor. Beni şaşırtmaktan hoşlanıyor. Bir erkeğin beni değiştirdiğini itiraf etmek istemezdim ama gerçek bu. Olivier beni gerçekten değiştirdi’ sözleriyle anlatan Kylie’nin tek üzüntüsü ise anne olamamak.

ANNELİK ÖZLEMİ

Arkadaşlarının çoğunun artık çoluk çocuk sahibi olduğunu belirten Kylie, uzun yıllar kendini müziğe adadığı için anne olmayı pek düşünmediğini, ancak şimdi hata yaptığına inandığını söylüyor. Bugüne kadar içgüdülerine güvenemediğini de vurgulayan Kylie, ‘Bundan sonra her şeyin farklı olacağına inanıyorum. Beni gerçekten seven bir erkeğin varlığı, özgüvenimi pekiştiriyor’ diyor.
 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER