Spor
  • 8.7.2006 17:10

LİPPİ : MANCHESTER UNİTED'E DEĞİL DENİZE GİDECEĞİM

Lippi, Dünya Kupası sonrasında İtalya Milli Takımını bırakarak, Manchester United'in başına geçeceğine ilişkin haberleri de yalanladı. Lippi, ''Manchester United'e gideceğime ilişkin haberler doğru değil'' dedi.
     Bu konuda BBC muhabirinin kendisine yönelttiği İngilizce sorunun İtalyanca tercümesini dinlemesinin ardından verdiği yanıtta, ''Sizin sorunuzdan tek kelime bile anlamamış olmam, bu söylentinin doğru olup olmadığını gösterme açısından son derece anlamlı. Bir teknik direktör, dilinden tek kelime anlamadığı bir ülkede nasıl çalışabilir?'' diye sordu.
     Lippi, aynı muhabirin, ''Manchester United ile hiç ilgilenmiyor musunuz?'' şeklindeki sorusunu ise şu sözlerle yanıtladı:
     ''Her kim hakkında olursa olsun ilgilenmiyorum demek, nezaketsizlik olur. Ama şu an düşündüğüm tek bir şey var. Dünya Kupasını kazanmak. Eğer benim sözlerime inanmıyorsanız, 15-20 gün sonra buyrun gelin, nerede olacağımı görün. Denizde olacağım.''
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:27

İLGİLİ HABERLER