Asayiş
  • 22.8.2009 17:07

LİSE ÖĞRENCİSİNİ KAÇIRIP, MEZARA ATTILAR

KAYSERİ'de lise öğrencisi 18 yaşındaki Osman Arslan, kimliği belirsiz 4 kişi tarafından kaçırıldı. Saldırganlar bileklerini kesip yaraladıkları Arslan'ı bir mezara atıp kaçtı.

Melikgazi İlçesi Belsin semtinde oturan lise son sınıf öğrencisi Osman Arslan dün akşam saatlerinde kendisinden sigaraya veya ateş isteyen 4 kişi ile tartıştı. Kısa süren tartışmadan sonra ayrılan Osman Arslan 4 kişi kafasına vurularak yaralandı. Saldırganlar Osman Arslan'ı bir otomobile bindirerek, önce Kocasinan İlçesi'ne bağlı Yeşilmahalle'de bir eve ardından Kuşçu Mahallesi'ne götürdü. 4 saldırgan bileklerini bıçakla kesip gözlerini yumruklarla morarttıkları genci, betondan yapılmış hazır bir mezarın içine attı. Saldırganlar Osman Arslan'ın kaçmaması için üstü kapalı mezarın baş kısmındaki açık ucunu da beton kapaklarıyla kapattı. Osman Arslan el ve ayaklarıyla beton kapağı kırmak için uğraşarak, mezardan çıkmayı başardı. Liseli genç, yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Kuşçu Mahallesi'ne giderek, yardım istedi.

Çağrılan ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Osman Arslan, 4 saat süren ameliyat ardından servise yatırıldı. Osman Arslan’ın dedesi Hacı Osman Arslan, mahalleden tanıdıkları İ.K. ve 3 arkadaşının kaçırdığını öne sürerek, “Torunumu iftara beklerken, sabah hastanede olduğunu öğrendim. Biz fakir bir aileyiz. Kimseyle alıp- veremediğimiz yok. Torunumun niçin kaçırıldığını anlayamadık. Zorbaların biran önce yakalanmasını istiyoruz” diye konuştu. Jandarma da bu kişkaçan zanlıların kimliklerini belirlemek ve yakalamak için soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER