Asayiş
  • 15.1.2014 12:40

Liseli Cansu'nun ölüm anı kamerada

Ordu’da okula giderken bir minibüsün çarptığı lise öğrencisi hayatını kaybetti.
Kaza, Altınordu ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah okula gitmek için evinden çıkan 16 yaşındaki Ordu Lisesi öğrencisi Cansu Kuru, Yeni Mahalle’de yolun karşısına geçerken Ömer K. idaresindeki 52 D 0215 plakalı yolcu minibüsünün altında kaldı. Araçla birlikte metrelerce sürüklenen Kuru, 112 sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ordu Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınan genç kız hayata tutunamadı.
Kazaya tanık olan bir vatandaş, dolmuşun çok hızlı olduğunu iddia ederek, "Ben hastane sapağından aşağı geliyordum. Çocuğa vurdu. Bir de altına aldı. Çok hızlı geliyordu. Dolmuşçular birbirleriyle sanki yarış ediyorlardı. Yeter artık" diye tepki gösterdi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor

ÖLÜM ANI KAMERADA

Sabah okula gitmek için evinden çıkan 16 yaşındaki Ordu Lisesi öğrencisi Cansu Kuru, Yeni Mahalle’de yolun karşısına geçerken Ömer K. idaresindeki 52 D 0215 plakalı yolcu minibüsünün altında kalarak hayatını kaybetmişti. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, yolun karşısına geçmek için hızlı adımlar atan talihsiz kıza hızlı bir şekilde gelen minibüs çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle aracın altına giren genç kız metrelerce sürükleniyor.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:28

İLGİLİ HABERLER