Spor
  • 28.11.2019 02:19

Liverpool'da sakatlık şoku!

Şampiyonlar Ligi E Grubu dev bir maça sahne oldu. Liverpool kendi sahası Anfield Road'da Napoli'yi ağırladı. Mücadelenin ilk yarısında Klopp'un öğrencileri şanssız anlar yaşandı. 19. dakikada Fabinho'nun sakatlığı sonrası İngiliz ekibinin tüm dengesi değişti.

Şampiyonlar Ligi'nde 5. haftada 2. gün maçları bu akşam oynandı. Gecenin en önemli maçlarından birisi de İngiltere'de Anfield Road'da oynandı. Premier Lig'de gümbür gümbür şampiyonluğa giden ve sezon başı olmasına rağmen rakipleriyle arayı açan Liverpool, İtalya'da zor zamanlar geçiren Napoli'yi ağırladı.

Mücadelenin ilk yarısı Liverpool için resmen işkenceye dönüştü. 19. dakikada Fabinho sakatlandı ve yerini Wijnaldum'a bırakmak zorunda kaldı. Brezilyalı ön libero oyundan çıkınca Liverpool'un oyun düzeni alt üst oldu. Değişikliğin 2 dakika sonrası Napoli'nin golü de gelince İngilizler bir an önce araya gitmek istedi. Golün ardından 23. dakikada savunmanın bel kemiği Van Dijk da kenini yere bırakınca taraftarların yüreği ağza geldi.

Ancak korkulan olmadı ve Hollandalı başarılı stoper oyuna kaldığı yerden devam etti. İlk yarının son düdüğü çalar çalmaz Alman teknik adam Klopp, Fabinho'nun durumunu öğrenmek için soyunma odasına koşarak gitti.

Güncellenme Tarihi : 28.11.2019 02:20

İLGİLİ HABERLER