Spor
  • 24.5.2004 01:37

LUCESCU İSYAN ETTİ...

İSTANBUL - Beşiktaş Eski Teknik Direktörü Mırcea Lucescu, Star Televizyonu'ndaki "Tele Gol" programında yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın bu sezonki başarısızlığının kendi hatalarından kaynaklandığını söyledi.


Lucescu, yaptığı açıklamalarda, "Bazı şeyleri değiştirmek için çok konuştum. Belki de konuşmasaydım Şampiyon olurduk. Bu nedenle hata yaptığımın geç farkına vardım. Benim başımdan geçenler başkaları için bir ders olmalı. Ne yapmaları gerektiği konusunda insanlara akıl hocası oldum" dedi.


Rumen Teknik Adam Lucescu, "Defansı savunmaktansa ben öbür tarafa geçtim. Bana bazı şeyler fazla söylenmeye başladı. Bana karşı yapılan hareketler beni değişik duygulara sürükledi. Samsunspor maçı sonrası herşey zincir gibi birbirine bağlandı. Üzerimize çok gelindi" şeklinde konuştu.
Mircea Lucescu, "Bir gazeteci için bir şey desem herkes gazeteciyi savunuyor. Hakem için bir şey desem herkes hakemi savunuyor. Fakat beni kimse savunmadı" dedi.


Beşiktaş'ın bu sezonki başarısızlığında kendi payının büyük olduğunu belirten Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu, "Belki ben bu kadar tecrübeli değildim. Durumu çevirmeye yeterli olamadım. Fakat kesinlikle haksızlığa uğradım. İlk geldiğim sene Türkiye'de 4 yıl fırtınalar estiren Galatasaray'ın başarılı çizgisini devam ettirdim. 1 yıl sonra da Beşiktaş'ta oyuncularım harika bir performans gösterdiler. Sezonu şampiyonlukla kapattık. 4 derbiyi kazarak güç farkını ortaya koyduk. Fakat bu sene işler tersine döndü. Kimse kötü gidişe engel olamadı. Benimde bu durumu çevirmeye gücüm olmadı. Bu nedenle kendimi suçlu hissediyorum. Bir başka şansızlığımızda kırmızı kart görerek çok oyuncu kaybetmekti. Lider olduğumuz ilk yarı sonunda fair play sıralamasında öndeydik. Ama ikinci yarıda her maçta oyuncularımız kırmızı kart görerek bizi yalnız bıraktılar. Her maçta sahaya farklı kadro ile çıkmak zorunda kaldık" dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:15

İLGİLİ HABERLER