LUCESCU, MENAJER BECALI'Yİ MAHKEMEYE VERDİ
BÜKREŞ- Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımını çalıştıran Mircea Lucescu, menajer Victor Becali ve kardeşi Giovanni Becali ile mahkemelik oldu.
Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran Romen teknik direktör Lucescu, ülkesindeki medyaya bugün yaptığı açıklamada, "Becali'nin ismini son kez anıyorum. Görüyorum ki başka çare yok. Becali kardeşleri mahkemeye vermeye karar verdim, avukatlarıma da danıştım. Onlar sadece yalan söylüyorlar. Öyle bir hale geldik ki, Becali kardeşler bize futbol, moral ve eğitim dersleri veriyor" dedi.
Öte yandan, Lucescu ile ilgili açıklamalarda bulunan Becali kardeşler, Romen çalıştırıcının antrenörlük meziyetlerini inkar etmediklerini belirterek, "İnsanların Luce'nin diğer yüzünü bilmeleri gerekiyor. Bazen ona yoğurt götürüyordum fakat o, yoğurdu hiçbir zaman ödemedi. Rapid'teki transferler yapıldığında bize hangi şartları koyduğunu söylettirmesin. Luce'nin bizden saklı Shaktar Donetsk ile anlaşma yaptığı için gücendik. Bize Brescia'da tatilde olduğunu söyledi. O bir siyah melektir. O bir Yuda'dır. Cornel Dinu düşüncelerini yüzüne karşı söylüyor, fakat Luce insanı arkadan işletiyor. Kendisini hep tartışma için hazırlamış. Hagi'nin sularını bulandırdı. Çünkü ona, Galatasaray bu yıl 100. yılını kutladığı için mutlaka şampiyonluğu alması gerektiğini söyledi. Bunu sırf Hagi'ye problem oluşturması ve takıma baskı yapması için söyledi. Bu söyledikleriyle Hagi'yi ne kadar çok sevdiğini gösterdi" dediler.