LUGANO ŞOKU İLE ALAKALI FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA YAPILDI
Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev rövanşında oynatmak için çaba sarf ettiği Diego Lugano Fenerbahçelileri şok edecek sözler söylerken, Fenerbahçe resmi sitesinde "Lugano, yarın sabah saatlerinde İnternacional ile Sao Paulo takımımın oynayacağı final maçından sonra İstanbul’a gelecektir. Çünkü, Lugano ve kulübü Sao Paulo ile gerekli anlaşmalar yapılarak karşılıklı sözleşmeler imzalanmış, karşılıklı taahhütler yerine getirilmiştir" açıklamasını yaptı...FIFA.com'a konuşan Uruguaylı yıldız, en büyük futbol ülkesinin, en büyük kulübünde oynadığını söyleyerek, "Ailem ve ben burada mükemmel bir şekilde ağırlanıyoruz. Avrupa'ya gitmeyi düşünmüyorum. Eğer bir gün gidersem bu kesinlikle para için olur" diye konuştu.
Fenerbahçe’ye transferini doğrulamayan Lugano, sanki bu transfer hiç ortada yokmuşçasına gelecek sezon Sao Paulo ile FIFA Dünya Kulüp Şampiyonası'nda oynama ihtimali üzerinde konuştu. Lugano, en büyük hayalinin Libertadores Kupası'nı kazanmak ve daha sonra takımıyla birlikte FIFA Dünya Kulüp Şampiyonası'nda mücadele etmek olduğunu söyledi.
TRANSFER BİTMİŞTİ!
Brezilya'nın Sao Paolo takımında forma giyen Lugano'nun Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı haberleri çıkmıştı. Fenerbahçe'nin Lugano'nun gelmesi için Libertadores Kupası'nın bitmesini beklediği öne sürülüyordu. İddialara göre Fenerbahçe, Dinamo Kiev rövanşında Lugano'yu oynatmak için UEFA'dan özel izin istemişti.
Fenerbahçe'nin resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama ise şöyle:
Bugün öğle saatlerinden itibaren bazı haber ajansları ile internet sitelerinde yayınlanan haberlerde "Fenerbahçe’ye Lugano şoku" başlığı ile Diego Lugano’nun Fenerbahçe transferini doğrulamadığı yönünde asılsız bir haber yer almıştır. FIFA.com’a yaptığı özel röportajdan alıntılarla geçiştirilen haberde Diego Lugano’nun Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadığı sadece "Dünyanın en iyi futbol ülkesinin en iyi takımında oynuyorum. Ailem ve ben burada harika muamele gördük ve bu da bizim bu harika şehire alışmamıza yardımcı oldu. Eğer ayrılırsam, doğru seçeneği yaptığımdan çok emin olmalıyım. Avrupa’da oynamayı planlamıyorum ama eğer oraya bir gün transfer olursam sadece profesyonel ve maddi sebeplerden ötürü olur." dediği FIFA.com’daki röportajında yazmaktadır.
Lugano, yarın sabah saatlerinde İnternacional ile Sao Paulo takımımın oynayacağı final maçından sonra İstanbul’a gelecektir.
Çünkü, Diego Lugano ve kulübü Sao Paulo takımı ile gerekli anlaşmalar yapılarak karşılıklı sözleşmeler imzalanmış, karşılıklı taahhütler yerine getirilmiştir.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:02