Spor
  • 22.7.2021 12:15

Maç sonu ortalık karıştı! Terim 3 oyuncunun biletini kesti

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda deplasmanda PSV'ye 5-1 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 3 oyuncunun biletini kesti. Terim'in Babel, Feghouli ve Sekidika'yı artık kadroda düşünmediği iddia edildi.

Galatasaray, PSV Eindhoven karşısında 5-1'lik ağır bir yenilgi aldı ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Hollanda ekibiyle oynanan maç sonrasında 3 ismin biletini kesti.

Kararını verdi

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fatih Terim, bundan sonraki süreçte, Hollandalı futbolcu Ryan Babel'in dışında maliyeti sebebiyle eleştiri konusu olan Sofiane Feghouli ve beklentilerin altında kalan Jesse Sekidika'yı kadrosunda düşünmüyor.

Babel döküldü

PSV maçında ilk 11'de görevlendirilen Ryan Babel beklenen performansı sergileyemedi. Hücum anlamında ilerde top tutması ve takımı rahatlatması istenen Hollandalı futbolcu etkisiz performansı sonrası 60. dakikada oyundan çıktı ve yerini Mostafa Mohamed'e bıraktı.

Sekidika şansını kaybetti

Teknik direktör Fatih Terim'in şans verdiği isimlerden olan Jesse Sekidika kendisine verilen şansı iyi kullanamadı. Hücumda üretkenliği sağlayamayan 25 yaşındaki futbolcu, savunmaya da yeterli katkıyı veremedi.

Feghouli de yolcu

Geçen sezon içinde birçok maçta bekleneni veremeyen Sofiane Feghouli, PSV karşılaşmasında sınıfı geçemedi. Mücadeleye kulübede başlayan Cezayirli futbolcu, 60. dakikada Arda Turan'ın yerine oyuna girdi. 31 yaşındaki futbolcu etkisiz performansıyla Fatih Terim'in biletini kestiği diğer bir isim oldu.


 

Güncellenme Tarihi : 22.7.2021 12:16

İLGİLİ HABERLER