Spor
  • 27.2.2016 23:23

Mandıralı: 'Elimizde sihirli değnek yok'

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 2-1 mağlup oldukları Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı basın toplantısında Kayserispor ve Galatasaray maçlarının kendi adlarına çıkış maçları olduğunu ve bu maçlarda iştahlı, arzulu oynadıklarını belirterek, "Takımımız futbol olarak iyi şeyler ortaya koydu ama bugün istenilen futbolu ortaya koyamadık. Bugün 10 tane eksik olan bir Trabzonspor, elindeki kadroyu sahaya çıkarmaya çalışan bir teknik ekip vardı. Bu oyuncularımızla oynamaya, kazanmaya, başarılı olmaya çalışıyoruz ama futbol oynamaya iştahımız yoktu" dedi.
Taraftarların desteğine karşı bordo-mavili takımın bir cevap verememesi üzerine sorulan bir soruya da Mandıralı, "Gerçekten takımını desteklemeye gelen bir grup vardı tribünde. Bir grup da eleştirmeye gelen vardı. Bizim elimizdeki kadro ortada. En iyisini sahaya sürmeye çalışıyoruz, onlardan verim almaya çalışıyoruz. Bugünkü kadro yapısı, iştah, kazanma arzusu yoktu. 1-1' den sonra aslında istek, şevk düşünebilirdi ama bulduğumuz golden sonra hemen golü yedik ve kırıldık, gittik. Rakip daha istekliydi onlara cevap veremedik. 10 eksik, bunun 6-7'si direkt oynayan oyunculardan oluşuyor. Eksik bir takım ve kadroyla yapabileceğimizi yapmaya çalıştık, ancak bu kadar yapabildik" şeklinde konuştu.

"ELİMİZDEKİ YETENEKLİ OYUNCU KADROSU BU"

Mandıralı, takımdaki eksikliklere ilişkin olarak da şunları söyledi:
"Benim elimde sihirli değnek yok. Değneği döndüreyim de her maçı kazanayım. Elimizdeki yetenekli oyuncu kadrosu bu. Bunu onları küçümsemek için söylemiyorum. En iyisini sürmeye çalışıyoruz. Bir önceki maçta 3 puan, 4 adam kaybediyoruz. Sakat oyuncular var. Burada kırmak dökmek en basit yol ama biz çalışacağız. Çalışmak başarılı olmak için geldik, oyuncularla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Gerçekten çok eksiğimiz var."

Mandıralı, Twitter'da Trabzonspor'un golünden sonra taraftarlarla hoş olmayan diyalog yaşandığını ilişkin bir soru üzerine , "Twitter'da benim telefon numaram da dolaşıyor. Hiçbir şey olmadı. İnsanlar nasıl bakarsa, görmek isterlerse öyle görüyorlar. Gerçekten elimizde sihirli değnek yok. Ben onlara sevgi saygı duyuyorsam, onlar da bizim durumumuzu göz önüne alarak eleştirsinler. İyi yaptığımız zaman övüyorlar teşekkür ediyoruz. Onların bizi eleştirdiği yerde biraz ellerini vicdanlarını koyarak eleştirsinler. Buraya dünyanın en büyük hocasını getirsen ne değişecek? Değişen ne olur? Onu da bilmiyorum. Beni taraftarlar çok severler, iletişim kopukluğu olabilir ama benim taraftarlara karşı bir saygısızlığımız olmaz" dedi.
Mandıralı, karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya'nın yönetimiyle ilgili ise, "Bence hakem güzel maç yönetti, biz ateşli oynayamadık" şeklinde konuştu. 

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER