Yaşam
  • 20.3.2021 23:03

Manken bozuntusu kadın bakana arsız dedi

Öykü Serter'den Aile Bakanı'na sert sözler! "Az ar eder de susar insan!"

Sunucu Öykü Serter, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zümrüt Zehra Selçuk'un İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine yönelik paylaşımını alıntılayarak sert tepki gösterdi.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye'nin, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılmasının ardından iktidar kanadından kararı destekleyen sosyal medya paylaşımları yapılmaya başladı.

Öte yandan karara yönelik tepkiler de yükselmeye başladı. Sunucu Öykü Serter'in Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zümrüt Zehra Selçuk'un paylaşımını alıntılayarak sert tepki gösterdi.

"KADIN HAKLARININ TEMİNATI..."

Bakan Selçuk, "Kadın haklarının teminatı, Anayasamız başta olmak üzere, iç mevzuatımızdaki mevcut düzenlemelerdir. Hukuk sistemimiz ihtiyaca göre yeni düzenlemeleri hayata geçirebilecek kadar dinamik ve güçlüdür. #GüçlüKadınGüçlüTürkiye" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu.

"NE YÜZLE ÇIKIP HALA KONUŞABİLİYORSUNUZ"

Öykü Serter ise Bakan Selçuk'un Tweet'ini alıntılayarak şöyle bir paylaşım yaptı: Ar eder de az susar insan!

Varilde gencecik kadın yakıldı üzerine beton döküldü bu ülkede..Ne yüzle çıkıp hala konuşabiliyorsunuz, bir kadın olarak ne yüzle? Siz katillerle saf tutun, biz sarılırız kız kardeşlerimizle.. #İstanbulSözleşmesi

Güncellenme Tarihi : 21.3.2021 21:20

İLGİLİ HABERLER