Gündem
  • 3.6.2023 14:20

Mansur Yavaş CHP’ye oy vermeyen işçileri sürdü

2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı hayaliyle seçim sürecinde Ankara'yı adeta kaderine terk eden Yavaş, seçimi kaybetmenin hezimetini Millet İttifakı'na oy vermeyen belediye personellerinden çıkarmaya başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili ve Fatih Ünal, ABB'nin işçilere uyguladığı mobbing ve sürgünü belgeleri ile ortaya çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 2019 seçimleri öncesinde hiç kimseyi işten çıkarmayacağı vaadinde bulunsa da mazbatasını alır almaz birçok işçiye baskı uygulayarak üye oldukları sendikalardan istifa edip kendi belirledikleri sendikalara üye olmaları konusunda zorladı.

 

Bununla da yetinmeyen Yavaş, işten çıkaramadığı kişileri de sürgüne gönderdi. 2023 seçimlerinde de Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı hayaliyle seçim sürecinde Ankara'yı adeta kaderine terk eden Yavaş, seçimi kaybetmenin hezimetini Millet İttifakı'na oy vermeyen belediye personellerinden çıkarmaya başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili ve Fatih Ünal, ABB'nin işçilere uyguladığı mobbing ve sürgünü belgeleri ile ortaya çıkardı.

"SEÇİMİ KAYBEDEN YAVAŞ FATURAYI İŞÇİLERE KESTİ"

Ünal, "Seçimleri Cumhur İttifakı'nın kazanması ile birlikte Sayın Yavaş ve ekibi tarafından Cumhur İttifakı'na yakın olan personel ciddi anlamda mobbinge maruz kaldı. Bunu sebebi de bu insanların Cumhur İttifakı'na karşı besledikleri sevgidir. Bu insanlar hiçbir partiye hakaret içerikli bir görüş bildirmedikleri halde, demokratik haklarını kullanarak istedikleri partiye oy vermeleridir.

Güncellenme Tarihi : 3.6.2023 14:22

İLGİLİ HABERLER