Spor
  • 25.3.2023 14:44

Mauro Icardi pamuklara sarılıyor!

Son Konyaspor deplasmanında kaçırdığı gollerle şaşırtan Icardi'deki form düşüklüğü, teknik heyeti harekete geçirdi. Arjantinli süperstar adeta pamuklara sarılırken, Okan Buruk'un da yıldız oyuncuyla ilgili planı şekillendi.

Özel izin verildi

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 2-1 kaybedilen ve 14 maçlık galibiyet serisinin sona erdiği Konyaspor deplasmanında tanınmaz haldeydi. Çok kolay skor yapabileceği pozisyonları harcayarak şaşırtan tecrübeli futbolcunun, kafa olarak toplanabilmesi adına kendisine özel izin verildiği öğrenildi.

11'de sahaya çıkacak

Icardi'nin önceki akşam Florya'da yapılan idmana da bu sebeple katılmadığı bildirildi. Teknik direktör Okan Buruk, sezonun en kritik döneminde maksimum verim almak istediği Icardi'yi yeniden çalışmalara dahil ederken, yarın akşam Azerbaycan'da oynanacak Qarabağ mücadelesinde de ilk 11'de sahaya sürecek.

Aranın bitmesini bekliyor

Tangocu'yla bir de özel görüşme yapmaya hazırlanan Okan Buruk, ona ne kadar güvendiklerini ve takımın kendisine ihtiyaç duyduğunu anlatacak. Zaman zaman eşi Wanda Nara ile sıkıntılar yaşayan Icardi'nin, Konya'daki görüntüsünden dolayı büyük üzüntü yaşadığı, liglere verilen ara sonrasında golleriyle formasına kavuşmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2023 14:47

İLGİLİ HABERLER