Spor
  • 25.3.2023 14:47

Beşiktaş derbisinde Jesus'un forvet tercihi...

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi forvet sıkıntısı yaşanıyor. Batshuayi, Valencia ve Joshua King'in sakatlanması sonrası elde Serdar Dursun ve Joao Pedro kaldı. Sarı-Lacivertli takımda teknik direktör Jorge Jesus'un golcü tercihi şimdiden büyük merak konusu olurken Portekizli teknik adamın kararını verdiği iddia edildi.

JOAO PEDRO VASATI AŞAMADI

İtalyan oyuncu, bu sezon Fenerbahçe’nin en önemli transferlerinden biriydi. Ancak Joao Pedro birtürlü bekleneni veremedi. Yaşadığı sakatlık sonrası sahalara geri dönen tecrübeli futbolcu, yine form tutamadı. Jorge Jesus, Zenit maçında kazanılan penaltıyı Joao Pedro’nun kullanması talimatı verdi. Portekizli hoca, öğrencisinin gol atıp moral bulmasını umuyordu. Ancak 31 yaşındaki futbolcunun vuruşunda üst direğe çarpan top dışarı gitti. Joao Pedro, King ve Batshuayi’nin sakat olduğu dönemde yine vasatı aşamadı.

JESUS TERCİHİNİ YAPTI!

Üç golcüsü Batshuayi, Valencia ve King'in yaşadıkları sakatlıklar Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'u arayışa iterken eldeki iki isim Serdar Dursun ve Joao Pedro kıyasıya bir rekabete girdi.

Sabah'ın haberine göre; 2 Nisan'da oynanacak Beşiktaş derbisi ve sonraki haftalarda forvet hattında kimin forma giyeceği üzerinde çalışan Portekizli hocanın net kararını vermese de form durumu nedeniyle Serdar'ı bir adım önde tuttuğu öğrenildi. İdman performansı, hırsı ve isteği sambacıdan daha iyi durumda olan milli golcünün Zenit maçındaki görüntüsü de hocası için bir gösterge oluşturdu.

SERDAR 19 MAÇTA OYNADI

Bu sezon 11'de pek fazla forma şansı bulamayan Serdar Dursun, görev aldığı 19 karşılaşmada 3 gol ve 2 asist kaydetti. Sakatlığı nedeniyle bu sezon 16 maç kaçıran Joao Pedro ise, çıktığı 18 maçta 2 gol ve 1 asist ile oynadı.

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2023 14:50

İLGİLİ HABERLER