MECLİS DUVARINA BIRAKILAN BOMBALI PAKETTEN TİT İMZALI OGÜN-YASİN NOTU ÇIKTI!..
TBMM’nin Dikmen Caddesi üzerindeki duvarına konulan bomba süsü verilmiş paketten, TİT olarak bilinen Türk İntikam Tugayı’nın notu çıktı. Hrant Dink’in cenaze töreninde atılan, “Hepimiz Ermeniyiz, Hepimiz Hrant’ız" sloganın eleştirildiği bisküvi kutusunun içinde saatli bir düzenek bulundu.Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın karşı tarafındaki Meclis duvarına dayalı bulunan poşet vatandaşın ihbarı üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince etkisiz hale getirildi. Paketin içinde çıkan bisküvi kutusunda saat düzeneği de bulan emniyet yetkilileri, kağıt içinde Türk İntikam Tugayı (TİT) tarafından bırakılmış bir notla karşılaştı.
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre bırakılan notta “Hepimiz Ermeniyiz, hepimiz Hrant’ız" sloganı eleştirilirken, “Ogün ve Yasin kardeşlerimiz serbest bırakılsın" sözleri bulunuyor.
Ankara Terörle Mücadele Şubesi ekipleri soruşturmanın genişletildiğini bildirdiler.
TİT, adını daha önce eski İHD Başkanı Akın Birdal’a yapılan saldırı ile de duyurmuştu. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:34