Spor
  • 13.5.2013 22:18

Meireles Sabri'ye cinsel organını böyle gösterdi

Portekizli Meireles'in Sabri Sarıoğlu'nun oyun alanını terk ederken yaptığı hareket dikkatlerden kaçmadı.Hakem Halis Özkahya'ya yaptığı hareket sonrası uzun süre gündemden düşmeyen Raul Meireles, bu sefer G.Saray cephesini kızdıracak bir harekete imza attı.

Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde iki takım oyuncularının birbirlerine yönelik hareketlerinin yankıları sürüyor. Volkan Demirel ile Sabri’nin, Drogba ile Volkan Demirel’in, Melo ile Emre Belözoğlu’nun, Kuyt ile Riera’nın saha içinde birbirleriyle yaşadığı gerginliklerin ardından ortaya yeni bir görüntü daha çıktı.

Meireles'in, maçın uzatma dakikalarında Volkanla kavga etmesi sonucu kırmızı kartla oyundan çıkan Sabri'ye, saha kenarında ilginç harekette bulunduğu görülüyor.

Lig TV’nin kameralarına yansıyan görüntülerde, Fenerbahçeli Meireles’in kırmızı kartla oyun dışında kalan Sabri’ye doğru cinsel organını tutup gösterdiği ortaya çıktı

 

Sabri oyun alanını terk ederken eliyle Pascal Nouma'yı andıran bir hareket yapan Meireles, uzunca bir süre gündemden düşmeyecek gibi...

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:21

İLGİLİ HABERLER