Gündem
  • 31.3.2014 18:56

Melih Gökçek, 'En az 70 bin oyumuz daha artar'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını 5’inci kez kazanan Melih Gökçek, 'Eğer bizim itirazlarımız kabul edilirse inanın en az 70 bin oyumuz daha artar' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını 5’inci kez kazanan Melih Gökçek, Büyükşehir Belediye Başkanlık Binasında konuşma yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara’da bu güne kadar alınan dualar ve destekler ile Allah ömür verirse 5 yıl daha Ankara’yı birlikte idare edeceğiz” diye konuştu.

7 düvelin birleştiğini ancak güçlerinin geri döndüğünü kaydeden Gökçek, “Özellikle İstanbul’da ki baronlar ve bu baronlar ile birlikte içerdeki iş birlikçileri hepsi bir araya geldiler bir sefer daha Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü karşısında, Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin gücü sayesinde mağlup oldular. Bu zafer Allah’ın yardımı ve milletimizin gücü sayesinde oldu. Milletimize şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyorum. Sözler verdik milletimize. O sözleri inşallah Rabbim 5 yıl içerisinde tutmayı nasip eylesin. Sizin gayretinizle de inşallah başarılı olacağımıza inanıyorum. Allah kendi rızası için hepinize hizmet etmeyi, birlikte mücadele etmeyi bizlere nasip etsin. Allah fitnecilere, fesatçılara fırsat vermesin. Bugün itibariyle devamlı olarak seçim durumlarına itiraz edecekler. Etsinler. Eğer bizim itirazlarımız kabul edilirse inanın en az 70 bin oyumuz daha artar. Allah’ın izniyle inşallah yolumuza aynen devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

İLKER DURAK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:26

İLGİLİ HABERLER