Spor
  • 10.8.2012 14:23

Melo ilk antremanına çıktı!..

G.Saray'ın uzun uğraşlar sonrasında 1 sene daha kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız anlaşmanın ardından ilk antremanına çıktı.

Galatasaray'da, pazar günü Erzurum'da Fenerbahçe ile oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıkları sürürken Juventus'tan tekrar kiralan Melo da antrenmana çıktı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindne yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maç yaptı.
       
-MELO DA İDMANDA-

Öte yandan Sarı-kırmızılı kulübün uzun uğraşlar sonucunda tekrar kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Felipe Melo da antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı.      

Galatasaray, yarın sabah yapılacak çalışmanın ardından öğleden sonra Erzurum'a giderek kampa girecek.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER